HuishoudelijkOverige

Kimberly clark professional is er voor de sanitaire facilitering

Een bedrijf heeft daar vaak niet genoeg tijd voor of het schiet telkens weer te binnen. Het is dus lastig om alles goed bij te houden en daardoor loopt de hygiëne achteruit. Kimberly clark professional zorgt er voor dat alle sanitaire onderhoud netjes op de hoogte blijft. Op die manier hoef je dus niet meer bang te zijn voor het feit dat deze klusjes soms te binnen schieten.

 

Kimberly Clark professional zorgt er voor dat alle sanitaire voorzieningen goed zijn

In een groot pand is het belangrijk dat alle sanitaire voorzieningen netjes blijven. Zo is het dan ook belangrijk om alles goed bij te houden. Denk hierbij aan dingen zoals het wc-papier, toiletverfrisser en handzeep. Door deze dingen goed bij te houden wordt er voor gezorgd dat de hygiëne goed wordt gewaarborgd. Zoals eerder al vermeld werd, kan het soms voor bedrijven lastig zijn om dit soort dingen goed bij te houden. Dit kan komen door allerlei andere werkzaamheden, of door onjuiste planning. Kimberly Clark professional zorgt er voor dat dit niet meer zal gebeuren. Zij zullen er voor zorgen dat alle sanitaire voorzieningen in het pand netjes bij worden gehouden. Zo zullen zij volgens een rooster werken en volgens dat rooster langs komen. Dan zullen zij zorgen dat alles netjes schoon gemaakt is, en ook weer netjes bijgevuld is. Zo worden de wc rollen weer netjes aangevuld en ook de handzeep bijgevuld.

 

Kimberly Clark professional verzorgt van poetsdoeken tot afvalbakken

Naast dat het bedrijf er voor zorgt dat alles netjes bijgewerkt wordt, hebben zij ook allerlei artikelen die kunnen helpen. Zo hebben zij bijvoorbeeld afvalbakken die goed afdekken. Ook hebben zij poetsdoeken die effectief schoon maken. Zij hebben dus als het ware alles wat je nodig zou kunnen hebben bij het schoon maken/houden. Hieronder een kleine greep uit wat ze kunnen leveren:

 

  • Dispensers
  • Handschoenen
  • Afvalbakken
  • Tissues
  • Luchtverfrissers
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *