Overige

Het planningsprogramma wat elke planner nodig heeft

een goede planning maken kan soms nog knap lastig blijken. Zo moet je verschillende diensten goed op elkaar aan laten sluiten, of je moet goed rekening houden met wie er wanneer beschikbaar is. Het maken van een goede planning kent veel struikelpunten wat het maken van een planning, niet leuk maakt. Daarom is er nu een planningsprogramma ontwikkeld, door planners, voor planners. Door de samenwerking met developers is er een programma ontwikkeld dat precies die vervelend punten verhelpt.

 

Het planningsprogramma is makkelijk in gebruik

Doordat onze planners precies weten wat de struikelblokken normaal gesproken zijn, hebben we hier wat aan kunnen doen. Zo weten zij bijvoorbeeld dat het vervelend kan zijn om de basisadministratie goed bij te houden. Daarnaast moet je ook altijd de regels en de wetgeving in de gaten houden. Je mag natuurlijk geen dingen doen die in strijd zijn met de regels, wetgeving of cao. Werknemers hebben namelijk een hele hoop rechten waar ze op kunnen staan. Denk hierbij aan verplichte vrije dagen, een x aantal overuren. Noem het maar op. In deze software is dit al ingebouwd. Wanneer je iets doet dat tegen de regels, wetgeving of cao in gaat, dan krijg je automatisch een melding. Deze melding verteld dan wat er precies fout is en waar dit te vinden is. Zo wordt je als het ware beschermt voor het in de fout gaan.

 

Het planningsprogramma kent vele functionaliteiten

Wat hierboven is vermeld, is eigenlijk maar een kleine greep uit de grote lijst met functionaliteiten. Als deze functies kunnen overigens ook gepersonaliseerd worden. Zo kan je bijvoorbeeld extra functies toevoegen, of weg laten aangezien je ze persoonlijk nooit zal gebruiken. Daarbij komt ook dat alles tijdens de installatie, voor je gepersonaliseerd zal worden. Hierdoor hoef je je dus nergens meer zorgen over te maken en kan je snel aan de slag met de nieuwe software.  

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *