Overige

Helden van LEGO Nexo Knights kopen

Heb jij al eens gehoord van LEGO Nexo Knights? Dit is een nieuw spelelement van speelgoed gigant LEGO. Elk goed spel begint met een mooi uitgetekend verhaal en perfecte figuren. Zo ook bij LEGO Nexo Knights. Het verhaal gaat als volgt… Het verhaal speelt zich af in een futuristisch tijdperk. Een tijdperk waarin kastelen, ridders, magie en monsters in een wereld van spel, fantasie en technologie samen komen. Dit spel gaat verder dan alleen de tastbare bouwstenen, want zet zich online voort op de tablet. Klinkt dat niet vet? Iedereen wil LEGO Nexo Knights kopen!

 

Figuren

In het spel zitten verschillende karakters en figuren. Enkele van deze worden hieronder toegelicht

 

Clay Moorington

Dit is een gerespecteerde ridder. Clay Moorington staat voor rechtvaardigheid. Deze heldhaftige ridder zal zelfs zijn eigen leven geven om zijn vrienden en Knighton te beschermen. De perfecte leider en goed getraind. Wie lui is, krijgt met Clay Moorington te doen. Zijn doorzettingsvermogen heeft hem als weeskind er toe gebracht een krachtige ridder te zijn, die streeft naar perfectie. Ook in zijn slaap droomt hij van dappere heldendaden tegen het kwaad.

 

Aaron Fox

Zijn bijnaam is uitmuntendheid, want dat is hij zeker. Door jarenlang beoefenen van extreme sporten, is hij nu perfect gecoördineerd in al zijn doen en laten. Bij het afschieten van zijn pijlen schiet hij razendsnel door de lucht op zijn zwevend schild. Hij is de coole held van zijn vrienden en altijd op zoek naar een kick. Gevaar zoekt hij op en hij kan niet stil zitten.

 

LEGO Nexo Knights kopen

Wil jij de helden Axl, Macy Halbert en Lance Richmond ook leren kennen? Speel van LEGO Nexo Knights! Je kan het kopen bij ASK Bricks 24. Hier LEGO Nexo Knights kopen zorgt voor vandaag besteld, morgen in huis garantie. Zo snel heb jij nog nooit jouw LEGO Nexo Knights in huis gehad!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *