Overige

Gratis een artikel plaatsen

Welkom op FFmakkelijk.nl waar je makkelijk en snel gratis een artikel kunt plaatsen.

Waarom een artikel plaatsen? Wil je een product, dienst, service of website promoten, schrijf dat een artikel hiervoor! Zodoende kun je bezoekers informeren en extra reclame maken. In je artikel kun je 1 link opnemen welke naar je website of product verwijst.

Regels

Onze regels zijn simpel. Je kunt over van alles en nog wat een artikel schrijven en hier posten, ook als het casino of affiliate gerelateerd is. Wat we wel belangrijk vinden is dat het artikel 100% uniek is en niet ergens van een andere je, inclusief die van jezelf, gejat is. Schrijf daarom een uniek verhaal en post hem hier!

Voordelen

De voordelen van deze artikelsite is dat we een Pagerank 4 hebben en dat Google hier vaak langs komt om artikelen te indexeren. Je krijgt een krachtige backlink gratis en voor niets zodat je eigen site wat extra waarde krijgt. Wij hebben veel categorieën waaruit je kunt kiezen en bovendien is deze site geoptimaliseerd en voorzien van diverse SEO tools waardoor jouw bericht beter wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google.

Gratis account aanmaken

Een account aanmaken is simpel en gaat snel. Vul een gebruikersnaam en email adres is en ontvang binnen 30 seconde je wachtwoord. Na het inloggen kun je het wachtwoord wijzigen.

Tips voor het schrijven van een artikel

Zorg dat je artikel een goede omschrijving heeft. Probeer vervolgens met koppen te werken om je tekst overzichtelijker te krijgen. Afbeeldingen kun je hier probleemloos uploaden en maak daar gebruik van. Google is namelijk gek op afbeeldingen en ook hierop kun je gevonden worden. Naast een mooie backlink die je via je artikel verkrijgt, kun je namelijk ook extra bezoekers naar je site toe krijgen door hier een gratis artikel te posten.

Waar wacht je nog op? Meld je aan en begin met schrijven!

5/5 - (2 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *