Overige

Gepersonaliseerde wijnkisten kopen

Wat is er nu leuker om te geven of te krijgen dan een flesje wijn? Voor wat voor aangelegenheid dan ook, een flesje wijn zal altijd in de smaak vallen. Zowel voor verjaardagsfeesten, jubilea als een relatiegeschenk, de fles wijn is altijd een perfect cadeau. Voor de echte wijnliefhebber zal het helemaal op zijn plaats zijn om de wijn wat te personaliseren, wijnkisten kopen of een speciale wijn te geven. Daarom vijf tips om jouw wijncadeau nóg leuker te maken:

 

  1. Gepersonaliseerd etiket

Een zelf gemaakt, gepersonaliseerd wijnetiket zal het geschenk helemaal afmaken. Het is ook nog eens super origineel! Je kunt een gewone fles wijn kopen en er eenvoudig een zelf gemaakt etiket overheen plakken.

 

  1. Persoonlijk wijnglas

Een fles wijn, inclusief een gepersonaliseerd wijnglas! Dat kan je geven door een wijnglas te laten graferen met een opdruk naar eigen keus.

 

  1. Wijnboek

Een leuk cadeau voor de echte wijnkenner, of iemand die dit graag wil worden: een wijnboek! Zo kom je nog meer te weten over wijnen en is het ook nog eens een geweldig cadeau.

 

  1. Wijnabonnement

Thuis om de week verrast worden met een heerlijke wijn die bij jou past. Dat is nog eens een leuk cadeau om te geven. Zo blijft jouw cadeau nog lang hangen, want de ontvanger zal elke keer opnieuw verrast worden.

 

  1. Bedrukt wijnkistje

Een wijn in een wijnkistje maakt het altijd af. Wijnkisten kopen, kan je doen bij de slijterij waar je de wijn hebt gekocht. Maar gepersonaliseerde wijnkisten kopen is nog veel leuker. In het hout van het kistje kan een boodschap, wens of persoonlijke afbeelding worden gebrand. Of je nu wijnkisten, etiketten of wijnglazen persoonlijk maakt, het zal altijd leuker zijn dan een standaard wijncadeau.

 

Jongeneel Verpakkingen

Wil jij wijnkisten kopen om een leuk wijncadeau te kunnen geven? Neem dan een kijkje in de webshop van Jongeneel Verpakkingen, hier vind je een uitgebreid assortiment van wijnkisten tot wijnzakken. Alles om jouw wijncadeau een perfect geschenk te maken.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *