Overige

Gepersonaliseerde dozen als bedrukte verpakkingen

Hoe lever jij jouw producten af bij de klant? Als je veel gebruikmaakt van standaard dozen, dan is het voor jou wel eens tijd om na te denken of je deze ook kunt personaliseren. Het afleveren van jouw product bij de klant, draagt bij aan de klantbeleving. Een kaal, wit doosje is niets bijzonders. Wat nu als deze dozen de opdruk krijgen van jouw bedrijf, naam en logo? De klant weet direct dat het jouw product is. Bovendien zijn bedrukte verpakkingen, zoals bedrukte dozen, ook direct een goede reclame voor iedereen die dit ziet. Het levert naamsbekendheid op.

 

Bedrukte dozen

Het bedrukken van dozen kan voor veel verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor standaard uitgevoerde bedrukte kartonnen dozen. Deze kunnen in maat verschillen. Het formaat is afhankelijk van het product dat jij levert. Als jouw producten veelal via jouw webshop worden verkocht en via de post worden verzonden, kan je kiezen voor een bedrukte brievenbusdoos. Deze bedrukte verpakking is een feestje voor jouw klant. Een mooi uitgevoerd doosje in herkenbare kleuren van jouw winkel, valt op de deurmat van de klant. Die zal direct doorhebben dat zijn bestelde product binnen is. Geen twijfel mogelijk. Een brievenbus doos kan ook speciaal op maat worden gemaakt voor het product dat jij verkoopt.

 

Jongeneel bedrukte verpakkingen

Een professionele leverancier van verpakkingsmateriaal is Jongeneel Verpakkingen. Zij produceren en leveren verpakkingsmateriaal naar al jouw wensen. Zo ook bedrukte verpakkingen. Ben jij op zoek naar bedrukte dozen of ander soort dozen als bedrukte verpakkingen? Leg je vragen bij Jongeneel voor, want niets is te gek. Naast verpakkingsdozen zijn ook dozen voor vershoudproducten leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan taartdozen, snackboxen en cateringdozen. Het assortiment van bedrukte verpakkingen van Jongeneel reikt zelfs tot kadopapier, servetten en wijnkisten. Voor meer informatie bel je naar 0182 555050 of vraag je vrijblijvend een offerte aan.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *