Overige

Feestlocatie Zuid-Holland

Feestlocatie Zuid-Holland

Heeft u een leuk feest in uw agenda staan en bent u nog op zoek naar een leuke en geschikte feestlocatie? Zuid-Holland kent met Gasterij Vergeer de perfecte locatie voor allerlei soorten feesten. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van feesten organiseren en u kunt met vrijwel ieder soort evenement bij ons terecht. Onze medewerkers beschikken over zowel ervaring als deskundigheid en weten precies wat er nodig is om een feest in goede banen te leiden. Gasterij Vergeer: de leukste feestlocatie Zuid-Holland!

 

De mogelijkheden bij Gasterij Vergeer

Wanneer u een feest of evenement bij ons wilt organiseren zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. In het verleden hebben al veel mensen op onze feestlocatie Zuid-Holland feestgevierd en zijn er talloze uiteenlopende feesten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn verjaardagen, huwelijksfeesten, jubilea en personeelsfeesten. U heeft bij ons de mogelijkheid om, samen met uw gezelschap, uitgebreid te dineren: onze menukaart is zeer uitgebreid en gevarieerd. U kunt ook, wanneer u dit wil, uw eigen menu bij ons samenstellen. Het is ten slotte uw feest, en daarom moet alles exact naar uw wens zijn.

 

Naast dineren kunt u bij ons ook genieten van buffetten, walking diners en proeverijen. U leest het al: bij ons zijn de mogelijkheden groot!

 

Tijdens uw feest/evenement zullen wij u alle zorgen uit handen nemen waardoor u optimaal kunt genieten. Wij verzorgen alles tot in de puntjes: wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor catering en aankleding.

 

Over ons

Gasterij Vergeer is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren en uitvoeren van feesten en evenementen. Professionaliteit en service zijn onze belangrijkste kernwaarden en dat merkt u aan alles wat we doen. Wij besteden veel persoonlijke aandacht aan onze klanten zodat we precies weten waar we aan toe zijn.

 

Heeft u interesse in onze feestlocatie Zuid-Holland? Neem dan snel een kijkje op onze website, of neem contact met ons op!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *