Overige

Escape room omgeving Utrecht is de perfecte plek voor avontuur

Escape rooms zijn de laatste tijd een opkomend fenomeen. Ze zijn geweldig voor team uitjes of feestjes, of omdat je er gewoon zin in hebt. Ze zijn spannend en uitdagend en sommige zijn ook griezelig in gericht. Kortom, escape rooms zijn leuk. Als je in de buurt van Utrecht woont heb je geluk want een van de beste zit in de buurt. Met als thema: postkantoor is dit de beste escape room omgeving Utrecht.

 

Deze escape room omgeving Utrecht is een van de meest uitgebreide in het land

Zoals hierboven al gesteld werd is dit een van de beste escape rooms van het land. Het postkantoor thema is zeer goed uitgevoerd in de kamer en je wordt echt goed meegenomen in het verhaal. Het thema is ook een beetje griezelig wat het nog spannender maakt. De kamer zelf zit helemaal vol met raadsels, puzzels en hints. Het is dus nog best wel een opgave om de kamer uit te komen. Niet iedereen lukt het om er uit te komen dus dat bewijst maar weer dat het een hele opgave is. Alleen de mensen die echt goed kunnen samen werken kunnen hier uit komen. Daarom is deze kamer erg geschikt voor het ontwikkelen van de samenwerking. Daarom reizen veel mensen, die collega’s van elkaar zijn, af naar de escape room omgeving Utrecht, om nog betere collega’s te worden en elkaars kwaliteit goed te leren.

 

Een escape room boeken met extra arrangement

De escape room is niet het enige wat je kan doen. Je kan de kamer namelijk ook huren in combinatie met een lekker etentje. Het is namelijk mogelijk om een arrangement te boeken in combinatie met een etentje. Wanneer je dit boekt ga je twee uur lang BBQ’en / steengrillen / hotplaten. Dit is opgezet als all you can eat. Daarbij kan je na het eten ook nog een borrel doen.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *