Overige

Escape room Maarssen is een dagje uit vol spanning en teamwork

Spanning, hersenkrakers, puzzelen en vooral teambuilding. Dit zijn enkele kenmerken die een escape room typeren. Bij een escape room draait alles om de puzzel zo snel mogelijk op te lossen en daardoor zo snel mogelijk te ontsnappen uit de ruimte. Dit moet meestal binnen één uur gedaan worden. Escape room Maarssen is één van de beste uit het land en bied zeker een uitdaging. Deze escape room wordt door veel mensen goed aangeprezen, wat het proberen waard moet zijn.

Spanning, hersenkrakers en puzzelen ontbreken zeker niet bij Escape room Maarssen

De kamer zit vol met spanning wanneer je de puzzels binnen het uur op moet zien te lossen. Veel van deze puzzels zijn ook echte hersenkrakers die je moet op zien te lossen. Hierbij gaat het er dan ook om dat je goed samen werkt met de andere. De sfeer wordt al vanaf moment één gezet wanneer je het verhaal te horen krijgt en het thema ziet. Het thema is overigens “verlaten postkantoor”. Het verhaal neemt je echt mee en spreekt aan tot de verbeelding. Hierdoor wordt de spanning en sensatie nog groter wanneer je aan de slag gaat. Ook in deze kamer is het de bedoeling dat je binnen 60 minuten weet te ontsnappen. Boek snel een arrangement en wie weet lukt het jou om te ontsnappen!?

 

Verschillende arrangementen bij escape room Maarssen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar bij de escape room. Een voorbeeld hiervan is de “Real life escape” arrangement. In dit pakket kan je een sessie in de escape room boeken, met daarna een 2 uurs sessie “all you can eat”. Hierbij kan je BBQ’en, steen grillen of hotplaten voor 2 uur lang. Je kan dan zo veel eten als dat je wilt. Ook is er een voorgerecht en een dessert inbegrepen. Zo heb je dus een leuke en spannende avond uit!

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *