BouwOverige

Een efficiënte magazijninrichting kan voor winst zorgen!

De magazijnruimte die u heeft, wilt u natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten. Dat is logisch, want magazijnruimte is kostbaar. Stel nu dat u meer magazijnruimte nodig heeft, maar u eigenlijk niet wilt verhuizen. Het kan zijn dat verhuizen niet nodig is en u het kunt oplossen met een efficiënte magazijninrichting. In dat geval is het goed om dit artikel te lezen. In dit artikel vindt u namelijk allerlei tips over een efficiënte magazijninrichting. Waarschijnlijk weet u lang niet van iedere magazijninrichting af en kan het allemaal veel makkelijker dan u denkt. De laatste jaren zijn er veel mogelijkheden bijgekomen door de nieuwe technieken. Een efficiënte magazijninrichting is voor iedereen anders. Dit heeft namelijk te maken met de grote van het magazijn, de soorten artikelen die u opslaat in het magazijn en het aantal werknemers. Natuurlijk spelen uw wensen ook een rol. Zo kan u graag een volledig geautomatiseerde magazijninrichting willen, of juist een statisch systeem.

 

Wat zijn de mogelijkheden rondom een magazijninrichting?

Er is van alles mogelijk als het gaat om een magazijninrichting. Wel is het voor iedereen verschillend. Wat voor de één een fijne magazijninrichting is, kan voor de ander helemaal niet werken. Een voorbeeld van magazijninrichting uit het assortiment zijn de verticale- en verrijdbare opslagsystemen: De legbord- en palletstellingen zijn verrijdbare stellingen waarbij statische magazijnstellingen en geavanceerde transportsystemen worden gecombineerd. Hierbij zijn weinig gangpaden nodig, wat het mogelijk maakt om zoveel mogelijk ruimte te benutten.

 

Magazijninrichting bij FGN magazijnsystemen

In Nederland is het verplicht om een magazijninrichting te laten keuren. Er is namelijk een wet waarin allerlei eisen staan beschreven. Ook moet er een BMWT keuring worden uitgevoerd. Dit is voor de veiligheid en voor de gezondheid van uw personeel. Het is natuurlijk het fijnst als de keuring wordt uitgevoerd door het bedrijf die ook de magazijninrichting levert. Dat kan bij FGN magazijnsystemen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op of kijk op de website.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *