OverigeTuin

Een mooie bedrijfstuin is belangrijk voor de eerste indruk

Een mooie bedrijfstuin is iets waar niet genoeg bedrijven aandacht aan besteden, maar het is wel enorm belangrijk. Aangezien het voor het pand gelegen is, dient het als je visitekaartje en als eerste indruk. Aangezien mensen vaak af gaan op de eerste indruk, is dit o zo belangrijk. Een hovenier in de Krimpenerwaard kan je van A tot Z helpen met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van deze tuin! Lees snel verder over hoe zij kunnen helpen!

 

Het aanleggen van een bedrijfstuin gaat in een aantal stappen

Het aanleggen is helaas niet zo snel gedaan. Er gaan een aantal stappen vooraf voor dat je kan genieten van de tuin. Het begint allereerst bij een gesprek. De ontwerpers die werkzaam zijn bij het hoveniersbedrijf zullen je uitnodigen voor dit gesprek. In dit gesprek wordt eerst besproken wat jouw wensen zijn voor de tuin. Vervolgens zullen de ontwerpers hun visie voorleggen over jouw voorkeuren en wensen. Door dit goed te bespreken komt er een mooie balans tussen hun visie, en jouw wensen. Wanneer dit goedgekeurd wordt is het tijd om de tuin aan te gaan leggen. De hoveniers zullen dit vakkundig voor je doen. Zij zullen de ontwerpen nauw volgen, en ervoor zorgen dat de tuin er precies bij ligt als op het ontwerp. Daarna kan je er voor kiezen om hun ook het onderhoud te laten doen en dit eventueel inplannen.

 

Bedrijfstuin aanleggen door middel van “ontzorging”

Het door hun bedachte term: “ontzorging” betekend dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, zij nemen alles uit handen. Zo kan je bijvoorbeeld gewoon bezig zijn met andere bedrijfsvoering of andere dingen. Je hoeft alleen nog maar te genieten van de mooie tuin. De mensen die bij jou bedrijf langs komen zullen zo ook een betere eerste indruk hebben van het bedrijf.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *