Overige

Draag nu een stuk geschiedenis van tag Heuer

Zwitserland, 1860, de geboorte van één van de meest prestigieuze horloge merken. Dit merk is aan allerlei kanten bekend geworden in de wereld. Het merk waar we het over hebben is Tag HeuerDit merk is wereld beroemd geworden vanwege meerdere dingen. Allereerst zijn ze bekend geworden omdat zij als eerste, geavanceerde technologie gebruikten in hun horloges. Daarnaast werd hun reputatie verbeterd doordat zij de hoofdsponsor waren in verschillende race klasses. Denk hierbij aan de WRC, LMP1 / Le Mans klasse en formule 1. Daarnaast werden de horloges ook door militaire gebruikt in verschillende oorlogen. Kortom, het is een horlogemerk met een rijke geschiedenis. Nu heb je ook de kans om deze geschiedenis bij je te dragen!

 

De verschillende Tag Heuer modellen

Het is natuurlijk zo dat de modellen van dit sportieve merk continue veranderen. Zo komen er weer nieuwe modellen bij, en zo worden modellen niet meer gemaakt. Wat betreft gaat het allerlei kanten op. Echter zijn er op het moment een aantal modellen die in productie zijn die terug grijpen naar het verleden. Dit zijn modellen zoals de Formula en de Carrera. Dit zijn modellen die terug grijpen naar de geschiedenis die het merk heeft in de race wereld. Zo is bijvoorbeeld Formula een verwijzing naar de Formule 1. Carrera is dan ook een verwijzing naar het sponsorschap van Porsche.

 

Tag Heur bestellen in de webshop

Tegenwoordig hoef je niet meer moeilijk te doen om een nieuw horloge te bestellen. Verder hoef je ook niet meer naar de winkel toe te gaan. Je kan nu namelijk de horloges ook online bestellen! Je kan de horloges gemakkelijk bestellen en deze heb je dan ook de volgende dag in huis. De horloges worden dan ook op een veilige manier opgestuurd en je kan ook de horloges binnen veertien dagen terg sturen wanneer er iets niet goed is.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *