Overige

Diner Delft met een patatje en een pintje

Ga jij binnenkort naar Delft? Een dagje om de cultuur uit de stad op te snuiven. Of op zoek naar de schildergezichten van Johannes Vermeer. Een rondvaart en een bezoek aan een van de kerken in de stad. Danwel gezellig winkelen in het sfeervolle centrum. Delft biedt het allemaal! Zo zijn er vele verschillende musea en galerijen te vinden. Niet zozeer alleen over de eeuwenoude geschiedenis of kunstschatten, maar ook over de huidige ontwikkelingen op technisch vlak. Zo is er voor ieder wat wils. Zo is er ook op het gebied van horeca voor ieder wat wils. Voor een diner Delft is de keuze groot genoeg.

 

Diner Delft

Restaurants zijn er door de hele stad te vinden, maar om eerlijk te zijn zal je alleen in het hartje centrum van de stad de echte Delftse historie proeven. Deze gebouwen ademen de geschiedenis uit de straten van de stad. De straatjes, stegen en pleinen kennen de historie als geen ander en dat proef je.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Een van de vele historische restaurantjes is Belgisch Bier Café Belvédère. Zij zijn gevestigd in die historische panden. Hier heeft vroeger onder andere een studentensociëteit zijn hoofdkwartier gehad. Ook heeft ijscoman hier zijn ambachtelijke ijs geschept voor de Delftenaren. Tegenwoordig kan je hier terecht voor een gewoon goede lunch Delft. Lekker uitgebreid eten met wat frietjes en een goed Belgisch pintje. Dat is wat je bij Belgisch Bier Café Belvédère kunt verwachten. Dat alles met uitzicht op een prachtig plein wat elk seizoen anders aandoet met zijn statige bomen. Wie goed kijkt ziet tussen de bomen door zelfs de Maria van Jessekerk.

 

Reserveer direct

Je hoort het al, dit restaurant zit heus in hartje centrum van Delft. Voor een diner Delft ben je dus gelijk in het centrum van de historische stad. Reserveer snel een tafeltje bij Belgisch Bier Café Belvédère om verzekert te zijn van een plekje in dit gezellige restaurant.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *