Overige

De voordelen van een houten toegangspoort op een rijtje

De voordelen van een houten toegangspoort op een rijtje

Een houten inrijpoort is een echte eyecatcher. Het valt direct op wanneer je hier langs rijdt. En je komt ze steeds meer tegen. Zeker wanneer je in een landelijke omgeving kijkt. Je zou haast kunnen zeggen dat ze niet meer uit het landschap zijn weg te denken. Het geeft echt een gevoel van ‘thuiskomen’. Maar wat zijn nou eigenlijk alle voordelen van een houten toegangspoort? In de blog lees je ze allemaal!

Geen onderhoud

Een Houten toegangspoort van Profiline is gemaakt van duurzaam hout. Het Slavonisch eiken dat voor onze producten gebruikt wordt, komt uit Rusland en Oekraïne. Dit hout is van zeer goede kwaliteit. Hierdoor is er geen onderhoud nodig aan een houten toegangspoort. Schilderen of beitsen is niet per se nodig. Wil je je poort toch voorzien van een andere kleur? Dan hoef je alleen maar met de verfborstel aan de slag.

Meer privacy

Een houten toegangspoort zorgt voor meer privacy. Niemand kan zomaar jouw terrein oplopen. Dat zorgt niet alleen voor privacy, maar ook nog eens voor extra veiligheid. Jij bepaalt wie er op je erf komt en wie niet. Jij hebt de teugels in handen! Door middel van elektrische poortopeners kun je gemakkelijk de poort van binnen openen. Dit is één van de redenen waarom toegangspoorten zo gewild zijn.

Warme uitstraling

Aluminium of metaal geeft nou niet bepaald een warme uitstraling. Dat is ook de redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een houten toegangspoort. Dit geeft een karakteristieke uitstraling van je erf. Eikenhout is hier zeer geschikt voor. Het zorgt bovendien voor een gevoel van herkenbaarheid. Niet alleen voor jou, maar ook zeker voor visite. Je erf zal er echt uitspringen!

Eindeloze mogelijkheden

In tegenstelling tot een aluminium of metalen toegangspoort, zijn er veel mogelijkheden. Ga je voor een moderne of toch meer klassieke uitstraling? Kies je voor een sierlijke of abstracte afwerking? Met of zonder spijlen? Het voordeel hiervan is dat je niet wordt beperkt in je keuze. Jij kan bepalen welke uitstraling je wilt geven aan jouw erf! Bekijk gemakkelijk online het assortiment op www.houtproduct.com

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *