Overige

De Alchemilla Mollis brengt balans in jouw tuin

Een tuin wordt in de meeste gevallen gemaakt door de bloemen en de planten die er staan. Zo speelt de indeling en de plaatsing van de bloemen en planten een grote rol. Zo kan het zijn dat je de gehele tuin vol wilt hebben staan met bloemen. Dit levert een prachtige, kleurrijk tuin op. Aan de andere kant is het ook mooi wanneer je een balans hebt in de tuin. Een balans tussen bloemen en planten. Hierdoor heb je niet het effect dat er te veel kleur is in de tuin en dan heb je er wat groen tussendoor zitten. Met de Alchemilla mollis kan je deze balans perfect vinden!

 

Wat is de Alchemilla Mollis precies?

De meeste mensen zullen de plant niet herkennen aan deze naam. Echter is het een plant die iedereen kent en ook vaak voorkomt. De plant is dan ook beter bekend als de Vrouwenmantel. Deze plant is vaak in het wild te zien en daar kennen de meeste mensen de plant ook van. Echter is de plant ook heel mooi om de tuin te houden. Dit komt door de verschillende mooie eigenschappen die het heeft. Allereerst de hoogte, de hoogte is ongeveer 40 tot 60 cm. Dit maakt de plant redelijk groot. Daarnaast heeft de plant ook mooie gele bloemen. Deze gaan dan ook gepaard met de groene, gekartelde bladeren. Deze bladeren hebben ook een mooi en uniek effect wanneer het geregend heeft. Het water blijft er namelijk op liggen waardoor de plant er nog beter uit ziet. Verder is het ook opmerkelijk dat de plant een lange bloeiperiode heeft. Zo kan je dus langer van de plant genieten.

 

Haal de Alchemilla Mollis nu gemakkelijk in huis

Het is nu ook heel eenvoudig om de Vrouwenmantel in huis te krijgen. Je kan namelijk de plant gemakkelijk online bestellen in deze webshop.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *