Overige

Compressor

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compressor. We hebben een groot assortiment aan industriële compressoren. Deze zijn van het merk BOGE. Dit is een gerespecteerd merk in deze branche. Voor ons totale aanbod raden we aan om even op onze site te kijken, we hebben namelijk van verschillende merken de beste producten. We hebben ook schroef en zuigercompressoren. Dit zijn twee hele verschillende varianten, maar hebben vaak wel dezelfde functie. Iedere variant die wij leveren is technisch volwassen. Dit betekend dat er niets meer aan hoeft te gebeuren en ze kunnen direct worden geïnstalleerd bij uw bedrijf.

Waarvoor gebruik ik een compressor?

Er zijn verschillende doeleinden voor een compressor te vinden. De meest voorkomende leveren wij. Dit is namelijk diegene voor het industriële proces. Wanneer voor iets naar keuze een extra beetje luchtdruk nodig heeft, kunt u deze hiervoor gebruiken. Ook voor het thuisgebruik kunt u er eentje gebruiken. Voor iedere voorziening hebben wij een variant beschikbaar. Laatst zijn we ook begonnen met het leveren van varianten op maat. We kunnen voor u even een aantal merken noemen zodat u een beter beeld krijgt van ons aanbod. Zo hebben we varianten van het merk Sullair Germany. Dit is een bekend merk die gestart is in Duitsland en de afgelopen jaren de markt heeft veroverd in ons land. Ook leveren we varianten van Sullair USA. Het verschil tussen deze twee varianten zit hem vaak in de grote van de compressoren. Zo heeft de USA veel grotere varianten beschikbaar.

Service voor u op maat gemaakt

Bij ons kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Dit houdt in dat u kunt genieten van een dienst die voor u regelt dat uw compressor het altijd doet. Het voordeel hiervan is dat deze voor u iedere dag beschikbaar is. U kunt ook gebruik maken van een onderhoudscontract die u per jaar betaald.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *