Overige

CD, DVD, Blu-ray of hoesje laten bedrukken

Het laten maken van een CD, DVD of Blu-ray kan om verschillende redenen. Als je goed kunt zingen wil je misschien je eigen CD uit brengen, of een DVD voor een feest met familie en vrienden. Als je een eigen CD wil maken en ook als je een DVD voor familie en vrienden wil maken van een feestelijke dag is het natuurlijk altijd leuk als het hoesje en ook de disc bedrukt kan worden.

CD, DVD en Blu-ray opdruk ontwerpen

Het laten bedrukken van een CD, DVD of Blu-ray is relatief eenvoudig. Als je naar onze online ontwerpstudio gaat kun je een of meerdere foto’s of afbeeldingen uploaden die je kunt verschuiven, als je afbeelding te klein is kun je ook een achtergrond uitkiezen. Ook kun je teksten toevoegen of toepasselijke symbolen.

Hoesje ontwerpen

Ook is het mogelijk om met onze ontwerpstudio een mooi ontwerp te maken voor het hoesje dat je om je CD, DVD of Blu-ray wil doen. Zo kun je jouw CD, DVD of Blu-ray mooi presenteren.

Als je tevreden bent met je ontwerp ga je naar de volgende stap door te klikken op “NU BESTELLEN”. Je kunt hier heel eenvoudig je adres gegevens invullen en daarna met iDeal betalen. Het duurt maximaal 9 werkdagen totdat je jouw CD’s, DVD’s, Blu-rays en hoesjes in huis hebt.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om een DVD, CD, Blu-ray of hoesje te ontwerpen en te laten bedrukken. Hebben jullie als bedrijf geen creatieveling in huis dan kunnen ook wij een ontwerp voor je maken.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *