Overige

Breitling

Dit horloge staat voor enorme topkwaliteit. Wanneer we dit zeggen hebben we het natuurlijk over het merk Breitling. Dit merk is een befaamd horlogemerk uit Zwitserland en is in 1884 opgericht door Leon. Het merk kent een lange geschiedenis wanneer we het hebben over kwalitatieve horloges. Zo staan zij bekend om de precisie van hun uurwerken en de betrouwbaarheid hiervan. Daarbij is het ook het enige grote horlogemerk uit Zwitserland dat al zijn uurwerk chronometers laat certificeren!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een prachtig Breitling horloge of het complete assortiment? Lees dan zeker even verder of klik op een van de links voor meer informatie. Het horlogemerk kent namelijk een groot assortiment met bijzondere horloges.

Breitling assortiment

Onze juwelier heeft een zeer ruim assortiment aan horloges van dit prachtige merk Breitling. We gaan in het met u over hebben over de verschillende collecties. De eerste collectie die we met u willen bespreken is de Avenger serie. Dit is een horloge die bedoelt is voor iedere uitdaging. Ze zijn gemaakt voor echte professionals. De tweede serie is Chronomat collectie. Deze is uitgerust met een unieke wijzerplaat gemaakt van kaliber B01. Ze staan bekend om innovatie, prestige, prestaties en nauwkeurigheid. Dit laatste is zeker duidelijk terug te zien in de horloges. De horloges zijn echt heel nauwkeurig gemaakt en alles klopt precies op de horloges. Een andere serie is de Colt collectie. Deze zijn robuust en zeer sportief om te zien. Er zijn verschillende banden aan deze klok vast te maken. De één, een stalen band en de ander een lederen band.

Superocean Heritage

Een minder besproken serie van deze soort horloges is die van de Superocean Heritage. Deze zijn gebaseerd op de horloges hoe ze vroeger zijn gemaakt. Deze horloges zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op onze website vindt u het complete aanbod van horloges.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *