Overige

bowlen Utrecht

Bij bowlen Utrecht zijn er maar liefst 12 banen beschikbaar voor u om een prachtige avond te genieten van bowlen. Er zijn daarnaast nog 4 banen voor kleine kinderen. Deze zijn helemaal gemaakt in een jungle thema. Dit is voor de kleinste bowlers natuurlijk enorm leuk. Er zijn verschillende dingen waar voor u terecht kan bij onze bowlingbaan. Zo kunt u ook gebruik maken van onze arrangementen die u kunt combineren met bowlen. We hebben op bepaalde tijden in het weekend ook disco bowlen evenementen. Voor een hele avond gezelligheid komt u bij ons.

Discobowlen en meer bij bowlen Utrecht

U kunt bij ons ook terecht voor disco bowlen bij bowlen Utrecht. Hierbij moet u denken aan een hele avond gezelligheid voor iedereen. Dit wordt eigenlijk voornamelijk gedaan met jongeren. Dit kan dus niet anders dan een onvergetelijke avond worden met je vrienden. Dit disco bowlen is leuk om te doen in je weekend. Ook is er op vrijdag en zaterdagavond late night magic bowlen. Dit zijn de laatste twee uren dat de bowlingbaan open is. Hierin is er ruimte voor een DJ en prachtige laserlichten. In deze twee uur zijn er verschillende cocktails beschikbaar voor maar 6 euro. Daarnaast zijn er shotjes te drinken die lekker zijn en goedkoop. Via onze site kunt u eenvoudig een reservering maken. Bij onze bowlingbaan in Maarssen zijn er verschillende arrangementen bij te boeken. Ook dit kan allemaal worden aangegeven op de site.

Aanvullende diensten

Er zijn een aantal aanvullende diensten bij bowlen Utrecht te boeken. We hadden het al over arrangementen in de vorm van eten. Maar ook zijn er dingen bij het bowlen te boeken die te maken hebben met een ander uitje. Hiermee bedoelen we uitjes als een escape room. Voor alle informatie over onze uitjes kunt u terecht op de site.

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *