Overige

Bij BSO de Bilt staan veiligheid en welzijn hoog in het vaandel

Ouders hebben het tegenwoordig erg druk. Zo moeten beide ouders van het gezin, de gehele dag werken. Natuurlijk is dit geen verwijt, maar hoe de maatschappij nu op dit moment is. Maar de ouders hebben soms geen tijd om hun kinderen na school op te vangen. Daarom zoekt men naar een buitenschoolse opvang. Een plek waar de kinderen lekker kunnen spelen en verblijven tot de ouders weer terug zijn. BSO de Bilt biedt de kinderen een leuke en leerzame plek na school!

 

Hoe ziet en dag er uit bij BSO de Bilt?

De kinderen worden allereerst op school opgehaald. Zo hoeven ze niet zelf, in hun eentje, naar de kinderdagverblijf. Wanneer ze bij de bso zijn, dan zal er eerst een rust momentje zijn. Daarbij kunnen de kinderen praten over de dag die ze tot dan hebben beleefd. Tijdens dit soort momenten worden hun sociale vaardigheden ook getrained en hebben ze een momentje waarop ze even bij kunnen komen. Zoals men weet, kinderen hebben vaak veel energie en staan te trappelen om weer dingen te gaan doen. Wanneer dit rust momentje klaar is, dan zullen er verschillende activiteiten aangeboden worden. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld gaan sporten, knutselen of zelfs theater les volgen! Mocht uw kind ook nog op een sportvereniging zitten? Dan wordt uw kind daar heen gebracht door het team van de bso. Dit is wel mits de vereniging binnen de gemeente valt.

 

Veiligheid en welzijn staan hoog in het vaandel bij BSO de Bilt

Zoals al blijkt uit de bovenstaande tekst, veiligheid en welzijn op de prioriteit. Er zal altijd op uw kinderen gelet worden zodat er niks kan gebeuren. Er is daarom altijd veel toezicht en wanneer de kinderen ergens heen moeten, dan zal dit altijd onder begeleiding gebeuren. U kunt dus met een gerust hart naar uw werk wanneer uw kinderen bij de bso zijn.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *