Overige

Besparen op gas, water en licht

Besparen op gas, water en licht

Met een klein beetje moeite kun je aardig wat centjes besparen op je gas, water en licht. Heeft u het gevoel dat u teveel uitgeeft, of zou u willen proberen om minder te betalen? Dan kunt u bij ons terecht. Meer dan 250.000 klanten zijn u voorgegaan en hebben geprofiteerd van forse besparingen, die in sommige gevallen kunnen oplopen tot wel 450 euro.

70% van de mensen stapt jaarlijks over naar een andere energieleverancier en besparen daarop enorm veel geld. Wij zijn 100% onafhankelijk en voorzien u in objectief en onpartijdig advies. Tevens beschikken wij over het Stichting Webshop Keurmerk en garanderen daarmee een veilig en betrouwbaar gebruik van onze webservice.

Vergelijk
Het meest kun je overhouden door verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen, of tijdens het jaarlijks overstappen.
Vul uw gegevens in en u ontvangt een vergelijking van alle energieleveranciers van dat moment. Dit kunt u laten doen op www.gaswaterlichtsite.nl en www.easyswitch.nl, dit kost u enkele minuten. Wanneer de vergelijking is gemaakt zult u de voordeligste opties voor u zien en kunt u bekijken wat de beste deal zou zijn.

Overstappen
Vervolgens kunt u direct overstappen. Dit gebeurt door middel van een gratis overstapservice en is tevens zo gepiept. Tijdens het overstappen zit u nooit zonder gas, water en licht. De contracten lopen naadloos in elkaar op omdat de nieuwe energieleverancier het stokje overneemt wanneer de oude leverancier zijn contract beëindigt.

De administratieve papieren nemen wij voor onze rekening. U ontvangt netjes mail en per post de bevestiging van de annulering van uw vorige contract en de aanvraag van uw nieuwe. Tevens ontvangt u een bevestiging wanneer alles is geregeld en u kunt genieten van uw voordeliger contract.

Welkomstkortingen
Wanneer u al een aanbieding heeft gekregen van energieleveranciers, hebben wij welkomstkortingen die het voor u toch iets aantrekkelijker maken om via ons over te stappen. U kunt het aanbod vergelijken met ons aanbod en tot de conclusie komen dat het via ons net iets goedkoper is.

Voor particulier en zakelijk
Ook voor uw bedrijf kunt u uw energie vergelijken. Voor ondernemers is tijd erg belangrijk (tijd is geld) en wij gaan daarom zo snel mogelijk te werk. De overstapservice voor particulieren en zakelijke is beiden gratis en wordt door ons verricht.

Naar boven
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *