Overige

Belasting aangiften gemakkelijk uitbesteden

Belasting aangiften, het is een term waar niemand echt enthousiast van zal worden. Als particulier heb je jaarlijks te maken met de inkomstenbelasting, maar bedrijven hebben hier ook mee te maken. Voor bedrijven is er een omzetbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Zo zie je dus dat er vele verschillende belasting aangiften bestaan.

 

Belasting aangiften

Het kan zo zijn dat de belasting aangiften voor jouw bedrijf vrij ingewikkeld worden. Bijvoorbeeld als er een overname plaats heeft gevonden, je een nieuw product of dienst hebt ontwikkeld of het bedrijf in het afgelopen jaar is verhuisd. Als het goed is wordt de boekhouding maandelijks, dan wel wekelijks nauwkeurig bijgehouden. Toch blijken veel bedrijven toch moeite te hebben met het opstellen van jaarcijfers. Het is belangrijk om dit goed op orde te hebben want de belasting aangiften voor omzetbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting gebeuren allemaal op basis van de jaarcijfers.

 

Waarom uitbesteden?

Daarom kiezen veel bedrijven er voor om de belasting aangiften, inclusief de jaarcijfers uit te besteden aan een belasting adviseur. Het grote voordeel hiervan is dat deze mensen er in zijn gespecialiseerd. Zo mag je verwachten dat deze accountants op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgevingen omtrent de belasting aangiften. Zo kunnen zij jouw aangifte doen, volgens de regels maar wat ook het voordeligst voor jou uitpakt. Tegelijkertijd kan jij gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Het is natuurlijk zonde om als timmerman uren tussen de papieren en computer te spitten, terwijl je gewoon graag jouw klussen af wilt maken.

 

De Bruijn & Partners

Daarom is het wijs om de belasting aangiften uit te besteden aan ervaren en gespecialiseerde belasting adviseurs zoals De Bruijn & Partners. Zij kunnen al jouw administratieve rompslomp uit handen nemen. Zo kan jij als ondernemer kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. Ondertussen zoeken zij de cijfers voor jou uit, zodat jouw bedrijf financieel gezond zal blijven. Een pure win-win voor allebei!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *