Overige

Begin bij de basis met een barista cursus

Wanneer je niet bepaald een ochtendmens bent, is het vaak fijn om even wakker te worden met een goede bak koffie. Bij ons is het mogelijk om een barista cursus te volgen. De techniek van koffiezetten komt eerst aan bod en daarna gaan we in op een specialisme van koffiezetten. Na deze cursussen kunt u voor iedere gast, vriend of familie een goede kop koffie zetten. Verwen je gasten en laat zien wat je in huis hebt. Alle kennis enzovoorts komen kijken bij de uiteindelijke kop koffie. Probeer daarom tijdens een van onze cursussen zo veel mogelijk te leren. We hopen uiteindelijk u zoveel kennis te geven dat u voor iedereen koffie kan zetten.

Koffie is kunst bij een barista cursus

Koffie is al lang geen koffie meer. Er komt veel meer bij kijken dan een filterzakje erin en de koffie laten doorlopen. Je leert in de barista cursus de verschillende bonen kennen en ook vind je verschillende vormen van kwaliteit. Iedereen heeft weer zijn eigen voorkeur als het gaat om koffie, dus er is veel om rekening mee te houden. Er is niet heel veel kennis nodig als het gaat om koffiezetten maar er is wel veel kennis nodig over de producten. Ook is het belangrijk om genoeg sterkte toe te voegen. Na de cursus kun je hopelijk een heerlijke kop koffie zetten voor jouw gasten.

Kijk op de site

Kijk nu snel op onze site en ontdek de mogelijkheden van verschillende cursussen. We raden aan om te beginnen met de basis barista cursus. Ook al hebt u al enige kennis van het vak is het toch handig om nog eens na te gaan. Er zijn altijd dingen die u nog niet wist die naar voren komen bij deze basiscursus. Geniet van een leerzame cursus onder het genot van goede koffie natuurlijk.

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *