Overige

Automaat spoelen

Automaat spoelen

Uw automaat spoelen is iets dat vroeg of laat moet gebeuren. In iedere auto, zowel schakelbak als automaat, komt er een punt waarop de olie verouderd raakt. Dit kan, wanneer er niet op tijd ingegrepen wordt, rampzalige gevolgen hebben voor uw auto. Dit is in onze ogen onnodig, aangezien het gemakkelijk en snel voorkomen kan worden. Uw automaat spoelen kan bij AVS Auto’s preventief plaatsvinden zodat er in de toekomst geen problemen kunnen ontstaan.

 

Waarom moet u uw automaat spoelen?

Zoals al eerder werd gezegd: na verloop van tijd raakt de olie in uw auto aan vervanging toe. Dit is onvermijdelijk in iedere auto, en per soort kan dit tijdsbestek verschillen. Zo raden we bij normale automaten aan om de olie iedere 90.000 kilometer te verversen, en bij DSG en CVT raden we 60.000 kilometer aan. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom raden wij u sterk aan om uw automaat te laten spoelen door AVS Auto’s.

 

Wanneer de olie en de bijbehorende filter niet tijdig vervangen worden kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw auto. Er kunnen allerlei problemen optreden wanneer de olie verouderd raakt, zoals bijvoorbeeld een schommelend aantal toeren, een te hoog verbruik van de brandstof, slechter kunnen schakelen, bonken of slippen. Dit is slechts een greep uit alle mogelijke problemen die kunnen ontstaan wanneer de olie van uw automaat niet op tijd vervangen wordt. Trek daarom op tijd aan de bel!

 

Over ons

Bij AVS Auto’s werken uitsluitend professionals die weten hoe een automaat spoelen in zijn werk gaat. We hebben zowel ervaring als expertise in huis en we maken alleen gebruik van de modernste middelen en gereedschappen. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel en dat merkt u aan alles wat we doen.

 

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *