Overige

Autobedrijf Rijswijk

Autobedrijf Rijswijk

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is een voordelig en betrouwbaar autobedrijf. Rijswijk en Den Haag bevinden zich op korte afstand van elkaar waardoor ons bedrijf goed bereikbaar is. Bij ons autobedrijf Rijswijk kunt u terecht voor veel verschillende onderwerpen. Zo kunt u naast naast onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden, ook bij ons terecht voor een APK keuring of airco service. Ons team bestaat uitsluitend uit professionals en is van alle markten thuis!

Werkzaamheden

De monteurs van JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen zijn uitstekend geschoold en weten door middel van samenwerken en vakkennis raad met iedere situatie. Zij maken van deze garage úw autobedrijf. Rijswijk is goed bereikbaar voor zowel mensen binnen als buiten de omgeving waardoor wij voor iedereen een aanrader zijn! Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen bent u aan het juiste adres voor:

APK keuring

Auto-onderhoud en reparatie

Wissel van zomer- en winterbanden

Airco-onderhoud en reparatie

Om op de hoogte te blijven van de technische ontwikkelingen binnen de autobranche volgen onze monteurs op regelmatige basis opfriscursussen en/of bijscholingen. Zodoende kunnen onze monteurs elk type auto onderhouden. Een gloednieuwe auto of juist een oldtimer? Wij weten er raad mee.

Door te werken volgens de door fabrikanten opgegeven onderhoudsschema’s worden alle auto’s perfect onderhouden. Het grote voordeel hieraan is dat auto’s bewezen langer meegaan. Daarnaast kunnen auto’s die nog binnen de garantie vallen ook onderhouden worden bij ons. Omdat wij volgens het boekje te werk gaan zal elke auto die nog een geldende garantie heeft onder de garantie blijven vallen. Op deze manier zijn wij een goedkopere oplossing voor een dure merkdealer.

Autobedrijf Rijswijk – Onderhoud en reparatie

Als we tijdens de werkzaamheden tegen onverwachte mankementen aanlopen lichten we u direct in. We nemen de ernst van de mankementen met u door, alsmede de financiële aspecten die hierbij komen kijken. Pas als u toestemming heeft gegeven beginnen wij met het verhelpen van het mankement. Op deze manier komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan, waar dit bij veel andere garages wel het geval is.

Wanneer u in de tussentijd een vervangende auto nodig heeft kunt u gebruik maken van onze vervangend vervoer-dienst. Hierdoor blijft u te allen tijde mobiel.

Meer informatie over ons autobedrijf in Rijswijk? Neem dan contact met ons op.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *