Overige

4 meubels die niet mogen ontbreken in jouw kantoor

Eindelijk… Al sinds het eerste gesprek met de KVK droom je ervan. Een eigen kantoor. En nu is het zover: jouw bedrijf is officieel uit zijn kinderschoenen gegroeid! Allemaal heel leuk en aardig. Maar heb je al eens nagedacht over de kantoorinrichting? Waarschijnlijk niet. Maar geen nood! In deze blog vertellen wij jou over vier meubelstukken die je sowieso voor jouw nieuwe ruimte moet aanschaffen. Hoef jij het alleen nog maar aan te kleden.

1. Goede bureaustoelen

Het is misschien een beetje een open deur. Maar een goede bureaustoel is voor een productieve werksfeer essentieel. Voor jezelf en voor je werknemers. Voorkom rugpijn en andere ongemakken! Kies daarom altijd voor een ergonomische stoel. Zo zit je niet alleen comfortabel, maar wordt jouw rug ook voldoende ondersteund. En dat is dus goed voor jouw welzijn én voor de productiviteit.

2. Een passend bureau

Bureaus komen in vele vormen en maten. Ze vormen de basis van jouw kantoorinrichting. Welke je uiteindelijk kiest is compleet afhankelijk van het werk dat je uitvoert. Heb je veel ruimte nodig? Moet je het bureau makkelijk kunnen verplaatsen? Of wil je ook af en toe eens kunnen staan? Al deze vragen helpen je bij het maken van de juiste keuze. En heb je het ideale bureau gevonden? Dan kun je nu op zoek naar bijpassend meubilair en andere decoratieve elementen.

3. Een ronde vergadertafel

Staat er wel eens een vergadering gepland? Of komen klanten regelmatig bij je over de vloer? Dan heb je ongetwijfeld een vergadertafel nodig. Kies in dit geval altijd voor een ronde variant. Hiermee zorg je ervoor dat er altijd face-to-face contact is tussen de verschillende deelnemers van het gesprek. Het gevolg? Een betere verbinding tussen de gesprekspartners en een snellere oplossing van conflicten.

4. Een comfortabele bank

Zit je net lekker te werken… Staat er een klant voor de deur. Hoe graag je het ook wilt, je kunt ze niet altijd á la minute ontvangen. Zorg er daarom voor dat je een mooie wachtruimte hebt ingericht. Het hoeft niet uitbundig te zijn opgezet. Een simpele, maar comfortabele bank of fauteuil is vaak al voldoende. Leg er een paar interessante tijdschriften neer en je hebt even geen kind aan uw welkome gast.

Moet je binnenkort een nieuwe kantoorruimte inrichten? Dan komen er veel keuzes op je af. Zorg er in de eerste plaats voor dat je goede bureaustoelen en bureaus aanschaft. Ontvang je mensen op jouw nieuwe werkadres? Dan is een ronde vergadertafel en een comfortabele bank essentieel. Veel succes!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *