Media

Je telefoon mee in de auto

Telefoneren en autorijden, vaak is dat geen goede combinatie. Je weet het zelf immers het beste; je moet je aandacht onder het besturen van een auto altijd goed bij de weg houden, en het is niet veilig om je onder het rijden te laten afleiden door jouw mobieltje wat opeens een melding geeft dat één van je vrienden een foto heeft geplaatst op social media. Je zal dan immers altijd in de verleiding komen om te kijken op het scherm wat er allemaal gaande is in de wereld, en dat is niet praktisch op de weg.

Je telefoon veilig in je auto

Je telefoon gebruik je natuurlijk niet alleen om mee te bellen of gebeld te worden, je gebruikt hem bijvoorbeeld ook als navigatie en voor de filemeldingen. Mede om die reden heb jij je telefoon waarschijnlijk dagelijks bij je in de auto. Het is dus zaak dat jouw mobieltje op een veilige plaats in je auto hangt waardoor jij zonder al teveel gevaarlijke situaties toch goed op je mobieltje kan kijken onder het rijden. Wat is dan een betere plek voor jouw mobieltje dan op je dashboard. En dan bedoelen we niet met een zuignap of op een antislip matje. We bedoelen dan natuurlijk een mooie telefoonhouder.

Neem je telefoon mee in Brodit

Je telefoon meenemen doe je het veiligste met een Brodit telefoonhouder. Dit is een systeem wat je niet los op je dashboard plaatst, maar wat verwerkt zit in de naden van je dashboard. Je breidt als het ware jouw boordcomputer een stuk uit door je mobieltje een vaste plek te geven. Helemaal in lijn met het dashboard van jouw auto is de Brodit proclip. En volledig op jouw mobiele telefoon afgestemd is de Brodit telefoonhouder. Je telefoon meenemen was nog nooit zo mooi.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *