Marketing

Discobowlen Utrecht

Bij ons van discobowlen Utrecht kun je de hele avond genieten van een heerlijk potje bowlen in de spotlights. Wij hebben 12 normale bowlingbanen en nog eens vier in een speciaal jungle thema. Het voordeel hiervan is dat ze erg leuk en fleurig zijn. Ook is het mogelijk om bepaalde dingen met elkaar te combineren. We hebben een driestappen arrangement. Dit noemen wij de 1-2-3 deal. Hierbij kunt u een uur bowlen. 2 uur onbeperkt bowlen en 3 uur onbeperkt consumpties. Op die manier kan er in een van onze restaurants gedineerd worden. Wij hebben namelijk verschillende restaurants. Je kunt hierbij kiezen uit bbq, steengril of hotplate arrangement. Wij doen alles inclusief, dus je hoeft een bedrag te betalen en daarna de hele avond genieten.

Kom genieten bij discobowlen Utrecht

U kunt naast discobowlen Utrecht van alles doen bij ons. Zo hoort er ook altijd lekker eten bij. Wij hebben vier verschillende restaurants. Zo kunt u komen eten in een hele Bali omgeving. Zo is alles ingedeeld in een thema van Bali. Ook hebben we een restaurants voor een Engels thema. Deze noemen we de London Room. Daarnaast hebben we ook sinds kort een zogenaamde goudmijn thema. Deze is vooral geliefd bij kinderen. Op onze website kunt u ook online reserveren. Voor de allerkleinste hebben we ook een Kids Party Arrangement. Dit houdt in dat er eerste een uur bowlen plaatsvind en daarna frietjes en snack naar keuze. Dit arrangement kan ook worden gecombineerd met pannenkoeken in plaats van frietjes. Dus wanneer daar meer liefhebbers voor zijn, kun je die tegemoet komen.

We hebben het allemaal

Het is niet zomaar discobowlen Utrecht, het is echt een beleving bij ons. Naast disco bowlen voor kleintjes is er ook disco bowlen voor volwassenen. Dit noemen we dan Late night magic bowlen. Dit is compleet me dj en discolichten.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *