Marketing

Bedrijf online promoten

Bedrijf online promoten

Je bedrijf online onder de aandacht brengen kan je op verschillende manieren doen. Je kunt via social media berichten delen, promoten en je kunt via dit kanaal adverteren. Je kunt ook je website onder de aandacht brengen via de zoekmachine waar mensen zoeken op diensten van jouw bedrijf. Je kunt bovenaan komen door te adverteren, maar als je de geldkraan uitzet ben je verdwenen uit de resultaten. Je kunt ook kiezen voor zoekmachine optimalisatie. Dit is een lange termijn strategie. Door je website continu te optimaliseren komt je website hoger en hoger in de zoekmachines. Maar hoe kom je hier? Hieronder lees je drie tips voor zoekmachine optimalisatie.

Titels

Bots van zoekmachines kijken naar onder andere naar de titel-tag van je pagina. In de zoekmachine zie de titel ook terug in de zoekresultaten en is de link waarop je kunt klikken. Zorg er voor dat je zoekwoord vooraan in de titel-tag naar voren laten komen. Heb je een pagina dat gaat over een loodgieter Almere, zet het dan in de titel-tag. Zo geef je aan de zoekmachine bots aan deze pagina gaat over loodgieter Almere.

Zoekwoord in de content

Om het voorbeeld van de loodgieter aan te houden. Plaats in je teksten meerdere malen het zoekwoord loodgieter Almere. De bots snappen dan nog beter dat jouw pagina over loodgieter Almere gaat. Zorg er wel voor dat het niet spamachtig over gaat komen, want dan zal je merken dat het een negatieve invloed gaat krijgen.

Links

Zoekresultaten op de eerste pagina zijn meestal bedrijven die een autoriteit zijn op een bepaald gebied. Maar hoe word jouw bedrijf ook een autoriteit? Dit kan je gemakkelijk doen door links te verkrijgen van andere websites. Dit kan je zien als stemmen. Heb je veel stemmen dan vinden mensen jouw dienst of product leuk. Je kunt de website aanmelden bij diverse lokale startpagina’s en als er een link naar je website wordt geplaatst zal je merken dat jouw website hoger in de ranking gaat komen.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *