MaatschappijMarketing

Nieuws zonder reclame

frank-newsEen nieuwssite zonder reclame advertenties is tegenwoordig heel bijzonder. Bij de meeste sites is de reclame zo aanwezig dat dit vaak als hinderlijk wordt ervaren. De advertenties van tegenwoordig zien er heel gelikt uit en sluiten bij bijna iedere content naadloos aan. Het gevolg is dat je er per ongeluk op klikt en heel ergens anders terecht komt. Vooral op een mobiel of tablet is het lastiger om terug te gaan naar de pagina waar je lekker aan het lezen was.

 

Hagelnieuw plaform

Welkom op Frank News, een hagelnieuw platform waar je zonder al deze hinderlijke reclame informatie kunt opdoen en op de hoogte kunt blijven van de laatste marketing- en media trends van Nederland. Niet alleen is het nieuws afkomstig uit ons eigen kikkerlandje maar ook uit het buitenland.

 

frank-news-mediaNieuwssite met inhoud

Frank News  is een site met inhoud en waar niet een kort verhaaltje wordt gepubliceerd. Nee, er wordt veel research gedaan naar het echte verhaal. Feiten worden boven tafel gehaald en er wordt kritisch gekeken naar de cijfers en analyses. Zodoende komen verrassende verhalen, nieuws en blogs tot stand.

 

Ook actief op Facebook

Uiteraard worden er ook veel berichten op Facebook gedeeld zodat je makkelijk en eenvoudig op de hoogte kunt blijven van alle updates. Facebook is een sociaal geïntegreerd middel welke door jong en oud wordt gebruikt. Je kunt eenvoudig daar een bericht liken en delen zodat je vrienden ook op de hoogte worden gesteld van nieuws dat jij interessant vind.

 

frank-news-tagsDe categorieën

De meeste berichten die worden gepubliceerd worden onderverdeeld in de categorieën Media, Creatie, Research, Trends, Gefrankeerd en Overige. Zodoende kun je snel de categorie doorkijken welke jou het meeste aanspreekt.

De categorie Gefrankeerd bestaat uit ingezonden blog’s welke afkomstig zijn uit de marketing en communicatie branche.

 

Op de hoogte blijven

Ook kun je via de website zelf op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws door jezelf te abonneren op de website. Je hoeft slechts je email adres achter te laten om volop te kunnen genieten.

 

Kom dus naar http://www.frank.news/

 

Interessant artikel? Deel hem dan op Facebook, Twitter of Google Plus!

 

3/5 - (2 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *