Kunst

Een mooi aandenken aan je zwangerschap

Zwanger zijn is iets wat je je altijd zult blijven herinneren. Het is een bijzondere periode in je leven, waarin je een klein wondertje laat groeien tot een volwaardig mens. Soms zou je willen dat je even niet zwanger was, maar toch is het belangrijk om deze periode in je leven te koesteren. Is het je eerste zwangerschap, dan is het zelfs leuk om een mooi aandenken aan je zwangerschap te hebben. Ook erg leuk om aan je kindje te laten zien als hij of zij wat ouder is, om uit te leggen dat hij of zij eerst bij jou in de buik gezeten heeft!

Een pretecho laten maken

Een van de leukste manieren om een aandenken aan je zwangerschap te creëren, is het maken van een pretecho. Deze echo heeft geen medische reden, maar is puur en alleen om je alvast kennis te laten maken met je baby. Je kent de 2D echo natuurlijk al, maar het is bij het maken van een pretecho ook mogelijk om voor een 3D/4D echo te kiezen, bijvoorbeeld bij Pretecho&Zo. Dit is een soort filmpje van je kindje in je buik. Je ziet de baby niet alleen in platte foto’s, maar in vol volume. Zo kun je al zien of je baby jouw neus of misschien wel de mond van je partner heeft! Ook kun je bewegingen zien; soms trekken baby’s hele gekke bekken! Na afloop van de 3D/4D echo krijg je natuurlijk de video mee naar huis, wat een erg leuk aandenken is voor later.

Een fotoshoot doen

Een zwangere vrouw straalt, zeggen ze weleens. Laat dit vastleggen! Het is leuk om bijvoorbeeld een fotoshoot te doen als je al wat verder in de zwangerschap bent. Dan heb je een mooie bolle buik die je dan kan laten zien! Hoe de foto’s eruit komen te zien, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Er zijn mensen die graag met de blote buik op de foto gaan, maar ook mensen die het leuker vinden om buiten spontane foto’s te maken, bijvoorbeeld met je partner en je eventuele andere kinderen. Deze mooie foto’s vormen natuurlijk ook een erg leuk aandenken aan je zwangerschap.

Laat een gipsbuik maken

Als je zwanger bent, verandert je lichaam natuurlijk erg. Je lichaam zal er nooit meer zo uitzien zoals nu, met een bolle buik! Wat is er nu een leuker aandenken dan een aanblik van hoe je eruit zag toen je zwanger was? Laat daarom een gispbuik maken! Je buik en eventueel ook je borsten worden ingegipst, wat vervolgens uithardt. Zo heb je een tastbare herinnering aan je zwangerschap, wat ook meteen een een leuke decoratie is voor in de babykamer! Je kunt de gipsbuik achteraf ook in allerlei leuke kleurtjes laten schilderen, of er een leuk patroontje op laten zetten, zodat het helemaal bij de stijl van de babykamer past.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *