Keuken

Op zoek naar de juiste wokpan


keramische-wokpan-mepraAl enige tijd ben ik op zoek naar de juiste wokpan voor ons gezin. Hij moet niet te groot maar ook weer niet te klein zijn. De bodem moet lang kunnen meegaan en de pan mag niet te zwaar zijn. Ik wil gezond en verantwoord kunnen koken en niet te lang hoeven te boenen voor dat hij schoon is.

 

Prijs kwaliteit verhouding

Tijdens mijn zoektocht kom ik van alles tegen, van super goedkoop tot extreem duur. Van professioneel tot beginners niveau. Waar moet ik beginnen? Laat ik me allereerst maar eens gaan oriënteren wat er zoal op de markt is. Wat wordt aanbevolen en wat wordt afgeraden.

 

Gezond koken met een Mepra wokpan

mepra-pannenDe bodem van de wokpan die ik uiteindelijk op het oog heb, een Mepra wokpan, is van stone coating. Ik lees dat deze bodem van een goede kwaliteit is en gerant staat voor gezond koken. Er komen geen ongezonde stoffen vrij tijdens het bereiden van de maaltijd. De bodem is krasvrij. Ook het schoonmaken van deze wokpan gaat heel gemakkelijk, deze mag namelijk ook in de vaatwasser! Niet dat dat altijd nodig is, maar gewoon het feit dat het mag geeft alleen al een goed gevoel. Want wanneer ik haast heb kan deze wokpan gewoon met de rest mee in de vaatwasser.

 

Keuze gemaakt

Nou mijn besluit is genomen, ik ga voor gezond, gemak en een leuke uitstraling. Ook het oog wil per slot van rekening wat toch? Laat de jongens maar aan tafel komen, het eten is gezond en zo klaar, dus smullen maar 🙂 Gezellig aan tafel, de wokpan van Mepra gaat ons veel plezier, gemak en gezonde maaltijden bezorgen!

 

Snelle levering

De pan die ik besteld heb is in Nederland op voorraad en wordt daarom de volgende dag al geleverd, dat is pas service. Daar maak je mij nu blij mee. De volgende aankoop zal zeker weer bij deze leverancier gaan plaatsvinden een echte aanrader.

kookpannen

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *