By   28 september 2018

Horeca is een mooi vak. Je mag elke dag werken met de mooiste producten. Daarnaast mag je de mooiste gerechten creëren die klanten met smaak zullen opeten. Jij geeft de klant een totaalbeleving. En na het werk? Juist, een pilsje om je harde werkdag goed af te sluiten. Toch zijn er net als in ieder ander vak ook ergernissen. Om te laten zien dat niet alles ‘koek en ei’ is staan hieronder de 4 meest gehoorde ergernissen weergegeven.

Storingen aan apparatuur

Als je als kok in de keuken werkt, wil je natuurlijk wel optimaal kunnen werken met je keuken apparatuur. Je wilt geen last krijgen van storingen. Je avond kan dan letterlijk en figuurlijk in de soep lopen. Vaak klagen koks over dat de apparatuur niet goed onderhouden is. Met de onderhoudsservice van Service Equipe Nederland staan we 24 uur per dag voor je klaar. Je wilt immers zo snel mogelijk weer bezig met de passie van je leven; koken. Als je last hebt van storingen hoef je alleen maar te bellen en de storing wordt met prioriteit behandeld.

Koken voor grote groepen

Koken is jouw grote passie. Iets wat je goed kan en wat je het liefst de hele dag doet. Je bedenkt graag nieuwe gerechten en je bent niet bang om te experimenteren. Toch doen er zich ook in de keuken grote uitdagingen voor. Eén van de grootste ergernissen is het koken voor een grote groepen mét speciale wensen. Je kent het wel. Er komt een groep binnen van 30 personen en iedereen bestelt een andere gerecht. Een hele uitdaging om dan niet in de stress te schieten! Ga er maar aan staan!

Tekort aan personeel

In de horeca is er een groot tekort aan personeel. Dat terwijl Nederlanders steeds vaker gezellig uit eten gaan. Natuurlijk is dat iets positiefs, maar het mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van het eten. Een tekort aan personeel vormt dan ook een grote ergerni onder het keukenpersoneel.

Verkeerde keukenbenodigdheden

Een ui snijden. Een biefstuk bakken. Ga zo maar even door. Er zijn genoeg werkzaamheden voor het gerecht triomfantelijk op de tafel verschijnt. Maar voor al deze werkzaamheden heb je natuurlijk wel goede keukenbenodigdheden nodig. Want er is niks moeilijker dan bijvoorbeeld een ui snijden met een bot mes.

De 4 meest gehoorde ergernissen van keukenpersoneel
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.