Internet

Ziggo alles in 1

Internet van Ziggo
Heb je ook al deze website bezocht, het op de radio gehoord of op televisie gezien? Ziggo is gestart met een nieuwe grote campagne. Ze willen de klanten niet minder maar juist meer gaan bieden wanneer deze een Ziggo alles in 1 pakket afsluiten. Bij ieder pakket krijg je nu meer gratis en films en series, meer gratis topsport en meer internetsnelheid van top kwaliteit. Ziggo doet de laatste maanden en vooral sinds de fusie met UPC heel veel voor haar klanten. Zo heeft het bedrijf al meerdere keren de internetsnelheid kosteloos verhoogd en kan de consument van tot wel 200 Mbit/s download genieten. Uploads zijn bij Ziggo helaas beperkt tot 12 Mbit/s. Dit klinkt weinig maar is voor de normale gebruiker helemaal niet interessant omdat hij waarschijnlijk weinig zal uploaden en daarvoor is deze snelheid zeker meer dan voldoende.

Meer Ziggo alles in 1

In vergelijking met de concurrentie moet Ziggo ook meer bij de alles in 1 pakketten leveren want Ziggo is namelijk alleen via de Kabel verkrijgbaar. Helaas is Ziggo niet via glasvezel beschikbaar, waar de down- en uploadsnelheden exact het zelfde zijn. Dit komt omdat een glasvezelverbinding asynchroon is. De snelheid die je bij glasvezel gebruiken ligt vele malen hoger dan die van een kabelverbinding. Ziggo zal daarom veel voor haar klanten moeten doen om deze in de toekomst te kunnen houden. Internet, televisie en Telefonie via glasvezel wordt in Nederland ook steeds populairder omdat veel meer mensen aan het glasvezel netwerk worden aangesloten. Dit is dus voor Ziggo nu al maar zeer zeker in de toekomst een groot probleem, waardoor ze dus met de meer, meer, meer campagne zijn gestart.

Ziggo alles in 1 afsluiten

Ben je nog geen klant van Ziggo en wil je overstappen doe je er verstandig aan de verschillende pakketten eens goed te vergelijken. Met Connect en Play zoals de nieuwe pakketten heten, heb je een aantal voordelen en kun je kiezen tussen heet start, complete en max pakket. Maak hiervoor gebruik van een vergelijker en sluit je Ziggo alles in veilig en direct bij Ziggo af.

4.8/5 - (17 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *