Internet

Telfort alles in 1

Telfort alles in 1
Ben je ook zoals vele andere consumenten op zoek naar een alles in één pakket van Telfort? Wil je ook gebruik maken van het stabiele netwerk van KPN? Dan kan je bij Telfort de keuze maken uit twee verschillende pakketten. Voor weinig geld heb je maandelijks vaste telefonie, stabiel internet en een uitstekende kwaliteit en ruime keuze aan televisiezenders. De speciale abonnementen van Telfort kun je uiteraard uitbreiden naar bijvoorbeeld onbeperkt bellen of met nog meer televisiezenders. Je kunt met een Telfort alles in 1 pakket gewoon zo samenstellen zoals jij dat zelf wilt, zonder poespas en dat is mooi meegenomen, want het is en blijft stabiel en goedkoop.

Telfort alles in 1 Basis of glasvezelpakket

Zoals bij vele andere aanbieders kun je bij Telfort kiezen of je het alles in 1 basispakket of, indien je over een aansluiting beschikt, voor een alles in 1 glavezelpakket gaat. Hierbij speelt de snelheid waarmee je kunt uploaden en downloaden een flinke rol. Wanneer je namelijk een Telfort alles in 1 basispakket afsluit, is de snelheid beperkt. Vooral de uploadsnelheid is stukken lager. Bij een glasvezel alles in één pakket van Telfort is de snelheid namelijk symmetrisch. Dit houdt in dat je net zo snel kunt uploaden als downloaden. Eigenlijk zouden we dit wel allemaal willen hebben, maar het kan helaas op dit moment technisch alleen met een glasvezelpakket. Hiervoor moet je echter over een glasvezelaansluiting beschikken.

Een scherpe prijs

Een ander  voordeel van de alles in 1 pakketten van Telfort is dat je voor de diensten een scherpe prijs betaalt. Vergeet niet dat je van drie diensten in 1 abonnement gebruik maakt, waarvoor je anders een apart abonnement zou moeten afsluiten. Dat is juist het voordeel van een “alles-in-één pakket van Telfort”. Je komt niet plotseling voor onverwachte verrassingen te staan. Alles is duidelijk en overzichtelijk uitgelegd bij Telfort, zelfs de monteur die even langskomt en je helpt met het aansluiten van je pakket, is vriendelijk en weet van aanpakken zodat je snel van je complete internetpakket kunt genieten. Telfort Alles-in-1 kun je bijna overal in Nederland abonneren, dat maakt het extra aantrekkelijk, vooral wanneer je een keer gaat verhuizen. Je kunt dan je Telfort alles-in-één pakket gewoon meenemen.

4/5 - (4 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *