Internet

KPN Glasvezel

KPN glasvezel
Wanneer je over een glasvezelaansluiting beschikt of hierop binnenkort aangesloten gaat worden doe je er verstandig aan een alles in één glasvezel pakket van KPN te abonneren. Je bent dan direct voorzien van internet, televisie en bellen van top kwaliteit. Natuurlijk ben je niet verplicht deze drie diensten in één abonnement af te nemen. Je kunt deze namelijk ook combineren met alleen bellen of televisie. Het is maar net wat je zelf wilt hebben. Met KPN glasvezel is alles namelijk bijna alles mogelijk en kom je echt niets te kort.

Internet

De Internetsnelheid bij KPN glasvezel begint bij 50Mbit/s. Wil je meer kun je nog kiezen tussen 100Mbit/s en 500Mbit/s. Natuurlijk is de internetverbinding asynchroon, dat wil zeggen dat je op elk apparaat dezelfde up- en downloadsnelheid hebt. Dit is natuurlijk één van de grote voordelen van het glasvezelnetwerk ten opzichte van bijvoorbeeld kabel waar Ziggo de markt beheerst.

Televisie

Met ruim 84 televisiezenders waarvan er 12 in HD kwaliteit ter beschikking staan zit je bij een standaard KPN glasvezel pakket ook goed. Ook hier geldt, wil je meer dan kun je zonder al te veel rompslomp één of meerdere zenderpakketten gewoon bijbestellen. Dit kan altijd online. Je kunt het beste of goedkoopste alles in 1 glasvezel pakket snel en eenvoudig kiezen of upgraden.

Bellen

Ook met de telefonie zit je bij KPN natuurlijk goed. Wanneer je veel wil bellen kun je eenvoudig voor onbeperkt bellen kiezen. Je kunt verder uit 2 varianten kiezen. De eerste variant waarvoor je kunt kiezen is vast en mobiel 24 uur per dag te gebruiken voor slechts €12,50 per maand. De tweede variant is alleen maar geldig in de avond of in het weekend en kost maar €8,50 per maand. Voor veel mensen die bijvoorbeeld overdag werken een makkelijke keuze.

De KPN glasvezel unieke eigenschappen

Met een glasvezelaansluiting van KPN heb je toegang tot WiFi hotspots. Inmiddels zijn deze uitgebreid naar ruim 1700 locaties. Bovendien krijgt iedere klant toegang tot Spotify Premium, een dienst die je nooit meer wilt missen. Om optimaal van interactieve televisie te kunnen genieten geeft de provider als enigste aanbieder in Nederland al bij het standaard pakket twee decoders. Met opnemen in de Cloud kun je opnemen en terugkijken op meerdere televisies en er zit begin in het KPN glasvezel pakket. Met KPNCompleet in combinatie met KPN Mobiel krijg je echt veel voor je geld en kun je van echt heel veel voordeel spreken. Aarzel niet en kies vandaag nog voor KPN Glasvezel.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *