Internet

China import forum Nederland

Het kan heel moeilijk zijn om accurate en up-to-date informatie op het internet te vinden. Er zijn tal van blogs en E-books, maar slechts een paar zijn het lezen waard als je het mij vraagt. Forums zijn grotendeels onderschat als een betrouwbare bron, maar bieden een schat aan gratis informatie voor starters en kleine bedrijven op zoek naar informatie voor importeren uit China. Het beste is misschien dat je veel gratis advies kunt krijgen van de bestaande leden.

De groothandel Forums

Ik bij het lezen van forums is het belangrijk om de meest actieve forums die import / export en Chinese onderwerpen behandeld. De inhoud is dusdanig belangrijk zodat je een goed beeld kan krijgen. Kies een forum met een vrij hoge standaard en met topics voor professionele inkoop bedrijven, Globalsources.com is een van de beste groothandel Forum. Het is nooit te vroeg om te beginnen met lezen op groothandel forums. Andere goede groothandel forums zijn natuurlijk ook handig een ervan is de in 2011 uitgekomen wholesaleforum.co.uk.

Het is weliswaar in het Engels maar een hele goede bron van interessante informatie over de verschillende grote Chinese warenhuizen. Over forums gesproken, dan mag je de Alibaba Forums ook niet missen. Dit forum is natuurlijk gericht op China’ inkoop winkel Alibaba en verschilt een beetje met de twee anderen. Het is ook zeer actief en heeft een heleboel nieuwe content die elke dag wordt geproduceerd. Echter, een aantal sub forums zijn besmet met schaamteloze zelfpromotie door Alibaba leveranciers. Dat maakt deze forum iets minder waardevol dan de onafhankelijken forums die je online kan vinden. .

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *