Huishoudelijk

Veranda

Wij zijn ervan overtuigd dat u langer van uw tuin kunt genieten wanneer u een goede veranda heeft. Het weer in Nederland biedt namelijk ook niet altijd de gelegenheid om buiten in de tuin te zitten. Door middel van deze overkapping kunt u veel langer buiten zitten. U kunt zo lang mogelijk van uw tuin genieten door de heaters en de goede isolatie kunt u het gehele jaar van uw tuin genieten. Lees verder en ontdek hoe u hiervan kunt genieten.

Geen standaard veranda

Bij veel bedrijven kunt u alleen een standaard veranda bestellen. Bij ons is dat niet het geval. Wij maken altijd onze overkappingen op maat voor uw huis. Het voordeel van deze op maat gemaakte modellen is dat ze beter kunnen voldoen aan uw wensen. Zo zeggen we altijd; u kunt uw model helemaal zelf samenstellen. Dit is natuurlijk niet helemaal waar, er zijn altijd dingen die er standaard in zitten. U kunt wel kiezen uit een hoop extra’s die u toe kunt voegen als u dat wilt. We hebben daarbij ook verschillende stijlen en kleuren waaruit u kunt kiezen. Zo zijn er mogelijheden tot het kiezen van een glazen dak u uw overkapping. Het voordeel hiervan is dat bij het kleinste beetje licht er heel veel licht in uw huis valt. Wanneer denkt dat dit in de zomer een ware sauna wordt, heeft u gelijk. Daar hebben we ook weer een oplossing voor, namelijk de zonnewering die u onder de overkapping uit kunt laten gaan.

Eigen elementen kiezen

Er zijn verschillende elementen die u kunt kiezen voor uw veranda. Enkele opties zijn: terrasverwarming, de stijl van de veranda, zonnewering (zoals net al beschreven) verlichting, een compleet hor systeem zodat u ongedierte buiten laat, ventilatie, isolatie en zelfs een geluidsinstallatie. Ook zou het kunnen om een complete serre te maken van uw overkapping.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *