HuishoudelijkVervoer

Fouten die bij iedere verhuizing voor kunnen komen

We zien er vaak allemaal tegen op. De verhuizing. Het is heerlijk als je in je nieuwe huisje zit, en nieuwe start, maar dat verhuizen brengt altijd zo een gedoe met zich mee! Er kan namelijk ook van alles fout gaan tijdens een verhuizing. Er zijn namelijk wat dingen die wat meer aandacht nodig hebben die je soms even vergeet. Het zijn vaak kleine dingetjes die je een hoop ellende kunnen bezorgen.

Een piano verhuizen

Je hebt alles geregeld behalve het verhuizen van de piano. Daar sta je dan in een half leeg huis naar de piano te kijken hoe je dit gaat oplossen. Een piano verhuizen doen je namelijk niet zomaar. Er komen namelijk nog wat dingetjes bij kijken. Je kan er voor kiezen om dit zelf te doen met de kans dat de piano onnodig beschadigd raakt. Maar je kan er ook voor kiezen om een professional in te huren. Zij weten hoe je het beste met een piano om moet gaan en om hem zonder schade bij je nieuwe adres te krijgen.

Niet genoeg hulp

Veel handen maken ligt werk. Dit geldt zeker voor verhuizingen. Het lijkt namelijk allemaal niet zoveel werk, maar stiekem komt er toch een hoop bij kijken waar je hulp bij had willen hebben. Zorg er daarom voor dat je genoeg mensen hebt om het meubilair te tillen. De kleine dingetjes zijn het probleem niet, maar die grote kast en die grote bank hebben soms wat meer mankracht nodig! En vergeet niet het vervoer zelf. Hoe ga je dit doen? Ken je toevallig iemand die een busje heeft die je kan lenen of huur een een verhuisbedrijf in?

De wasmachine

Een wasmachine moet je ontwateren. Doet iedereen dit? Nee. Alle stress tijdens een verhuizing wil er nog wel eens voor zorgen dat je iets vergeet. Als je vergeet om een wasmachine te ontwateren staat je een niet zo leuk klusje te wachten. Er zit namelijk nog water in de wasmachine. Dit water kan eruit komen wanneer je de wasmachine ontkoppelt, maar dit kan ook tijdens het vervoer gebeuren. Dan heb je dus en een nat busje en je spullen zijn nat.

Koffiezetapparaat

Cafeïne is onmisbaar wanneer het op verhuizen aankomt. Zorg er dus voor dat deze niet ver weg gestopt zit in een doos. Iedereen snakt namelijk naar een kopje koffie tijdens het verhuizen. Ook is het handig om wat plastic bekertjes te hebben en wat broodjes. Je denkt misschien dat je niet zoveel spullen hebt en dat het verhuizen zo gedaan is. Nee, dit is vaak niet het geval. Zorg dus lekker voor een bak koffie met een broodje!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *