Hobby

Pokémon go gyms in Nederland

Ook in Nederland is Pokémon Go overgewaaid en niet zonder de nodige sensatie. Het spel heeft echt zijn strepen verdient. Je ziet mensen in groepjes het vondel park binnen rennen om er snel bij te zijn en een Pokémon te vangen. Dus ook hier is het een echte hype geworden. Pokémon Go geeft je de ruimte en mogelijkheid om Pokémon te vangen en dat op de meest fascinerende plekken. Soms zelfs op het spoor van de trein station. Anderen vinden een Pokémon bij het bezorgen van hun pakket en zo kunnen we maar door gaan met de vele plaatsen waar er Pokémon te zien zijn.

Gyms in Nederland.

Je kunt op diverse plekken in Nederland Pokémon Gyms vinden. Als jij in staat bent zo een gym te veroveren, dan heb je er in een keer een aantal punten bij. Aan de hand van de prestege wordt de level van een gym bepaald. Als de gym grijs van kleur is, dan kan je het tot jouw team maken. Je kan er zelfs al Pokémon toevoegen. In Nederland vind je op veel populaire plaatsen een Pokémon Gym.

Enkele populaire gyms:

  • Dierenpark Amersfoort – hier zijn er verschillende gyms en je kan Pokémon vangen.
  • Kijkduin Den Haag (Pokémon hoofdstad van NL) – Heeft er 4 Pokestops die letterlijk naast elkaar liggen, ook heb je er een paar gyms.
  • Vondelpark Heeft heel wat stops en ook een gym.
  • OP zoek naar water Pokémon, dan moet je de Utrechtse grachten hebben. Ook zijn er een aantal gyms te vinden.

Bron: http://www.pokemongofans.nl/uitleg-gym-battles/

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *