Gezondheid

Verloskundigen Katwijk voor een prettige zwangerschap.

Ook al is de zwangerschap een enorm mooie periode, wil je ook graag dat deze prettig is. Van begin tot bevalling wil je dat alles goed verloopt en wil je zekerheid. Je hebt immers je eigen ongeboren zoon of dochter in je buik. De moederlijke connectie is er dan ook weldegelijk al! Daarom is het ook zo belangrijk dat je bij prettige verloskundigen Katwijk terecht kunt. Zij kunnen je namelijk helpen en zekerheid geven tijdens je zwangerschap. Dit begint bij de intake en wordt opgevolgd door de controles. Zelfs tijdens je bevalling zijn zij er voor je.

Dankzij deze zorg kan de ontwikkeling van jouw/ jullie kindje nauwlettend in de gaten gehouden worden. Wil jij ook graag geholpen worden door deze verloskundigen Katwijk en benieuwd naar  de mogelijkheden? Lees dan snel verder of bekijk direct hun website voor meer informatie!

Verloskundigen Katwijk

De wereld van de verloskunde is een uitgebreide wereld. Erg toegankelijk, behulpzaam en ingericht op de zorg omtrent jouw zwangerschap en kindje. Dit begint allemaal bij het intakegesprek. Tijdens dit gesprek maak jij/ maken jullie kennis met de verloskundige. Zij is degene die je bijstaat gedurende de zwangerschap en alle controles uitvoert. De eerste controle ontvang je meteen al bij je eerste bezoek! Ook na de bevalling ontvang je uiteraard de nodige kraamzorg, maar dit is iets voor in de toekomst.

Controles

Tijdens de zwangerschap zullen er dus ook periodieke controles plaatsvinden. Waarvan de eerste zal zijn tijdens je intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er een echo gemaakt van het kindje om te kijken hoever je in de zwangerschap bent. Zodat er ook een inschatting gemaakt kan worden van de bevallingsdatum. Daarna volgen er volgens planning nog zo’n 4 á 5 echo’s ter controle van het kindje. Zo is bijvoorbeeld de laatste echo om vast te stellen hoe de ligging is van het kindje.

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de verloskundigen Katwijk te bieden hebben? Op de website kom je meer hierover te weten. Bel gerust even voor antwoord op al jullie vragen!

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *