Gezondheid

Persoonlijke Puur Verloskundigen Valkenburg

Ben jij op zoek naar een verloskundigenpraktijk in de regio Leiden (Verloskundigen Valkenburg)? De keuze is groot, maar het gaat erom dat jij kiest voor een praktijk die jou en je persoonlijke wensen goed tegemoet zullen komen. Het draait allemaal om jou en je kindje, dus wees je bewust van een juiste keuze. Een verloskundige zal aanwezig zijn bij een van de meest intensieve gebeurtenissen uit je leven, wellicht iets wat je niet zomaar met iedereen zou willen delen. Bereid je hier dan ook goed op voor.

 

Tijdspad

Zodra je een keuze hebt kunnen maken, zoals bijvoorbeeld voor Puur Verloskundigen Valkenburg, zal er een intake gesprek volgen. Het draait om het eerste contact. Hierin zullen moeder en verloskundige elkaar beter leren kennen. Is er een klik? Wil jij graag begeleid worden door deze verloskundige? Als je hier positief instaat, zullen de eerste afspraken gepland gaan worden. Er worden echo’s genomen om te kijken of het hartje klopt. Er wordt gelijk gekeken of het gaat om een eenling of een meerling. Ook zal er gelijk uitsluitsel worden gegeven of de zwangerschap zich op een normale manier ontwikkelt.

 

Controle

Bij elke afspraak wordt de bloeddruk van de moeder gemeten. Ook wordt er bloed geprikt om ziekten uit te sluiten. Bij elf weken wordt er een echo gemaakt om de uitgerekende datum te kunnen bepalen. De verloskundigen Valkenburg zijn gekwalificeerd om deze echo’s te maken. De praktijk is van alle apparatuur en gemakken voorzien om dit af te nemen. Na de eerste echo wordt er nog een structureel echoscopisch onderzoek uitgevoerd, een groei echo en een liggingsecho bij 36 weken.

 

Verloskundigen Valkenburg

Tijdens de bevalling zullen de verloskundigen je bijstaan. Ook als je in het ziekenhuis bevalt, zal deze verloskundige je blijven begeleiden, door goede samenwerking met de ziekenhuizen in de regio. Voor meer informatie over de verloskundigen Valkenburg, kijk je op de website of neem je telefonisch contact op met 06 42 42 13 00.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *