Gezondheid

EHBO cursus Den Haag: Nederland heeft u nodig!

Eerste Hulp Bij Ongelukken, bekend als EHBO in ons land, is tegenwoordig meer nodig dan ooit. Zeker gezien het aantal gecertificeerd EHBO’ers terugloopt. Dat terwijl het enorm belangrijk is voor ons allemaal. U wilt toch ook zo snel mogelijk geholpen worden bij een ongeval? Een EHBO cursus Den Haag helpt hier enorm in!

Daarbij is het zo dat deze cursussen tegenwoordig vanuit specifieke pakketten bij uw zorgverzekering vergoed worden! Wellicht dat u zo’n pakket al heeft zonder dat u het weet, informeer hiervoor dan ook bij uw verzekeraar of Hart voor BHV. Hart voor BHV biedt namelijk deze cursussen en stomen u graag klaar voor de werkelijkheid.

EHBO cursus Den Haag

Wilt u weten wat nou exact uw mogelijkheden zijn voor het volgen van een cursus? Bij Hart voor BHV leest u alles over wat het voor u betekenen kan. Daarbij zorgen zij ervoor dat u snel en kalm kunt handelen in geval van nood. Zo kunt u het verschil maken tussen het uit de hand lopen van een situatie of het voorkomen daarvan!

Tijdens de cursus krijgt u diverse technieken geleerd in handelingen en het veilig stellen van de situatie. Daarin is kalm kunnen blijven essentieel, dit krijgt u dan uiteraard ook geleerd. Op die manier bent u met toepassing van de juiste technieken in staat in noodsituaties te handelen.

Wat krijgt u geleerd tijdens de cursus?

Tijdens de cursus leert u allereerst over veiligheid. Veiligheid moet immers altijd prioriteit krijgen boven alles. Daarna wordt u meer bijgebracht over de eerste hulp zelf. Denkt u aan het omgaan met bloedingen, botbreuken, controle van ademhaling en nog veel meer!

Bij het handelen als eerste hulpverlener bij een ongeval horen ook bijzonderheden. Hieronder valt bijvoorbeeld de stabiele zijligging, reanimatie technieken en het omgaan met een AED.

Contact

Bent u benieuwd naar meer over de EHBO cursus Den Haag of wilt u meer weten van Hart voor BHV? Bezoek hun website of bel gerust even, zij staan u graag te woord.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *