Gezondheid

Brain training

Als je een gezond brain hebt is de kans groter dat de rest van je lichaam zowel lichamelijk als geestelijk ook in een goede conditie verkeerd. Om te voorkomen dat je brain “ouder” wordt dan je feitelijke leeftijd wordt vaak geroepen train je brain. Dat zou je bijvoorbeeld kunnen doen door hersenen krakers op te lossen, lastige sommen te maken, Sudoku te spelen of een app te downloaden waarmee je jouw brain kunt stimuleren.

Span je hersenen in en deze “groeien” net als spieren, dat is zo een beetje de gedachte achter de brain training apps, zo als het woord al zegt; brain training. De ene professor zegt dat de brain training apps wel werken de andere professor zegt van niet, wie moeten we nu geloven? Ik kan het jullie in ieder geval niet vertellen aan gezien ik geen neuroloog van beroep ben.

Wat ik jullie wel kan vermelden; dat er nog een andere soort brain training bestaat. Deze brain training is een product van BrainStudio en helpt je bij de steeds meer wordende dagelijkse werkzaamheden, het verwerken van steeds meer informatie en de snelheid waarmee opgedane kennis veroudert, maken het noodzakelijk technieken te leren waardoor je sneller kunt leren en informatie beter kunt verwerken.
Naast een globaal inzicht over hoe de hersenen werken leren wij je ook de nodige technieken die het voor u gemakkelijker maken informatie te verwerken en op te slaan.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *