Geldzaken

Online boekhoudprogramma’s

Er zijn verschillende boekhoudprogramma’s die je voor jouw bedrijf kunt aanschaffen. Deze programma’s hebben allemaal 1 taak en dat is je boekhouding goed te doen. Boekhoudprogramma’s zijn handig voor iedereen die een bedrijf heeft of een boekhouding op na wilt houden. Dus ook de ZZPer en de huismoeder kunnen zo een programma gebruiken om alles netjes bij te houden. Kies bij aanschaf van een boekhoudprogramma ook eentje die gemakkelijk te begrijpen is, dat zal er dan voor zorgen dat je ook feilloos erin kan werken.

Als je online kijkt vind je een aantal goede boekhoudprogramma’s, die niet alleen heel goed zijn, maar ook tegen redelijke prijs te koop zijn. Deze programma’s zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog bekend onder het publiek, denk dan bijvoorbeeld aan Exact, freshbooks en Quickbooks. Kies altijd een programma op basis van de functionaliteiten die je nodig zult hebben.

Enkele goede boekhoudprogramma’s zijn: E-Boekhouden, deze is het 1e jaar gratis te gebruiken, nadien komen er wel kosten bij kijken. Acumulus is een hele gave boekhoudprogramma die maar € 9,95 per maand kost en die je de ruimte biedt om van alles bij te houden. Exact online is de online versie van de super populaire exact die al voor € 31 snel en gemakkelijk geïnstalleerd is. Ook Digitaal kantoor kun je al voor € 10 per maand installeren en de welbekende Quicken heb je al voor $ 12 per maand.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *