Geldzaken

Belasting aangifte doen over het afgelopen jaar?

Wanneer we spreken van belasting aangifte doen kan dit op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Echter gaat het dan vaak om de particuliere inkomstenbelasting. Echter zijn er ook diverse zakelijke belastingen waar aan voldaan moet worden. Denk hierbij aan de omzet-, vennootschaps- en de dividendbelasting. Hiermee is vaak het probleem dat het bijzonder veel administratief en uitzoekwerk is. Veel bedrijven binnen het MKB-segment hebben dan ook niet de capaciteiten dit zelf te realiseren.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de belasting aangifte van uw bedrijf uit te besteden? In die situatie zit u bij WEA Accountants & Adviseurs aan het juiste adres. Zij helpen u verder en ontdoen u van uw zorgen wat uw belasting verplichtingen betreft.

Belasting aangifte

Zoals eerder aangegeven zijn er voor bedrijven diverse soorten belastingen te onderscheiden. Dit zijn kort samengevat de omzetbelastingen, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Hiermee is veel ervaring opgedaan in de loop der jaren in diverse branches en ondernemingsvormen. Dit betekend dat er snel en secuur gewerkt kan worden met het indienen van de belasting aangifte. Ook bijzaken worden hierin verzorgt. Denk aan het opmaken van de jaarrekening (ook ten bate van de vennootschapsbelasting) en het uitbesteden van personeelszaken.

Omzetbelasting

De aangifte van de omzetbelasting kan gedaan worden aan de hand van de financiële administratie. Hier wordt gecontroleerd op juistheid van de aangifte en wordt de verzending gerealiseerd.

Inkomstenbelasting

Aan de hand van de jaarrekening kan de belasting aangifte voor de directie van een onderneming worden overgenomen. Daarbij worden ook fiscale mogelijkheden in overweging genomen. Ook hierbij wordt verdere afhandeling uit handen genomen.

Vennootschapsbelasting

Deze belasting vorm is van toepassing op de besloten en naamloze vennootschappen. Op basis van de jaarrekening wordt deze berekend. Hierin wordt rekening gehouden met financiële prestaties en/ of tegenvallers uit voorgaande jaren.

Dividendbelasting

Ook voor de belasting aangifte voor het ontvangen en uitkeren van dividend bent u bij hen aan het juiste adres. Zij nemen deze zorgen compleet uit handen zodat u geen omkijken heeft.

Contact opnemen

Benieuwd welke belasting aangifte zij voor u op zich kunnen nemen? Lees dan vlug verder op de website of geef een belletje, zij staan u graag te woord!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *