Geldzaken

Achteraf online betalen

Ben je van plan om binnenkort online iets te bestellen bij een webshop? En wil je graag achteraf pas betalen? Dan zijn er verschillende betalingsmogelijkheden waarvan je gebruik van kan maken. Lees hier verder voor meer informatie over achteraf betalen.

Voordelen

Een van de voordelen van achteraf betalen is dat je de zekerheid hebt dat je betaalt voor iets dat je daadwerkelijk krijgt. Als je vooraf hebt betaald, en vervolgens niks ontvangt, dan zit je met een groot probleem. Dan ben je namelijk je geld kwijt. Bij achteraf betalen loop je dit risico niet. Daarnaast is achteraf betalen ook wel zo fijn als je op het moment van de bestelling niet genoeg geld op je rekening hebt.

Acceptgiro

Een van de meest bekende methodes om achteraf te betalen is door middel van een acceptgiro. Dit houdt in dat je na ontvangst van je pakketje betaalt via een acceptgiro die je of bij het pakketje met de post hebt ontvangen, of via een mail van de desbetreffende webshop. Een voordeel van het betalen via een acceptgiro is dat het heel gemakkelijk en betrouwbaar is.

AfterPay

Een wat nieuwe betalingsmogelijkheid van achteraf betalen is AfterPay. Hierbij vul je tijdens het bestelproces je persoonlijke gegevens in, waarna deze en je kredietwaardigheid worden gecheckt. Zit alles goed dan is je bestelling voltooid, en kun je vervolgens wachten op je pakketje. Nadat je deze hebt ontvangen krijg je een betalingsoverzicht van AfterPay, en kun je alsnog je bestelling betalen. Kijk op Afterpaywinkels.net voor een overzichtje van winkels die AfterPay aanbieden als betalingsmogelijkheid.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *