Gadgets

We hebben genoeg van dit telefoongedrag!

Ja mensen er zijn momenten dat we willen dat je die telefoon even wegstopt. Het is natuurlijk logisch als je net een nieuwe Forza Fefurbished iPhone hebt dat je deze overal wil laten zien, maar er zijn momenten dat dit niet zo gewaardeerd wordt. Dit zijn een aantal situaties waar je even moet nadenken voor je je telefoon tevoorschijn pakt.

Bellend fietsen

Bellen op de fiets, iedereen doet het wel eens. De een wat minder dan de ander, maar het is toch verstandig dat je dit niet meer doet. Het is natuurlijk makkelijk om op de fiets te bellen en gezellig, maar dit kan ook heel gevaarlijk zijn. Je wordt namelijk afgeleid en hebt daarom niet altijd goed zicht op het verkeer. Je zit zo diep in het gesprek dat je die auto even niet hebt gezien. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg daarom dat je wel verantwoordelijk blijft als je belt op de fiets.

Openbaarvervoer en sappige gesprekken

Hoe vervelend kan het zijn als je net een lange werkdag hebt gehad en dan net rustig in de bus zit, er iemand nogal luidruchtig aan het bellen is. Dit gebeurt niet alleen in de bus, ook de trein is een plek waar dit gebeurt. Veel mensen vinden dit heel irritant. Dus denk voortaan even aan je medereizigers als je van plan bent om luidruchtig heel je weekendplannen door te spreken, of om een vriendin te vertellen hoe je date is gegaan.

Bellend de bus in

Hoe vaak wordt er een bus ingelopen met de telefoon aan het oor. Voor jouw is dit natuurlijk geen probleem, maar tegenover de buschauffeur is dit niet netjes. Je hoort namelijk de buschauffeur gewoon even netjes gedag te zeggen. Hij brengt je tenslotte waar je zijn moet!

Etend bellen

Het avondeten is een moment dat iedereen bij elkaar komt om gezellig te eten en om hun dag door te spreken. Sommige mensen vinden het nodig om tijdens het eten ook nog eens te gaan bellen. Je zal het vast wel van je ouders gehoord hebben dat dit niet de bedoeling is. Dus als je aan tafel gaat, leg dan je telefoon eventjes weg om gezellig met zijn alle te eten.

Even je gesprek onderbreken

Je zit gezellig met een vriendinnetje op het terras en dan wordt ze gebeld. En natuurlijk heb jij het geluk dat het een meisje is die nogal lang van stof kan zijn. Daar zit je dan, een beetje om je heen aan het kijken tot dat ze eindelijk klaar is met bellen. Dit is natuurlijk niet echt gezellig. Neem je telefoon of niet op, of zeg dat je later eventjes terug belt als je daar tijd voor hebt!

Met je telefoon slapen

Met je telefoon slapen is niet goed voor jou en niet goed voor je relatie. Leg daarom je telefoon weg als je naar bed gaat. Je zult merken dat je veel beter slaapt en dat je vriend of vriendin hier ook minder humeurig door is!

Tring tring

Als laatst bellen tijdens een plechtigheid. ‘Lieve oma, ik zal u missen….’. Tring tring! Dit kun je natuurlijk niet maken! Zorg er daarom voor dat je in belangrijke situaties je telefoon uit hebt staan zodat je geen stoorfactor bent. Dit alleen hierom. Plechtigheden kunnen soms wat saai zijn. Zorg dat je niet in de verleiding komt om even het nieuws te checken!

Laat daarom af en toe die Forza Refurbished iPhone even in je broekzak zitten.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *