Gadgets

Oris

Het prachtige horlogemerk Oris is ontstaan in Zwitserland in 1904. Het merk is opgericht door Paul en Georges. Het merk heeft als broedplaats Holstein in Zwitserland. U moet zich wel afvragen hoe het komt dat alle goede horlogemerken uit Zwitserland komen. Het merk staat ook bekend als een merk dat voornamelijk mechanische horloges produceert. Verder staat het merk bekend om de sprekende en daarbij variërende ontwerpen. Echte verzamelaars worden ook erg blij van horloges door eigenzinnige ontwerpen. Wij zijn een Official Dealer van horloges, dit houdt in dat wij officeel partner zijn van dit horlogemerk. Wilt u ontdekken van welk horlogemerk wij nog meer partner zijn? Ga dan direct naar onze website. Hier zijn al onze merken te vinden.

Onze horloges van Oris

Wij zijn al officiële dealer van Oris een partner waar altijd op gebouwd kan worden. We hebben een erg diverse collectie. Zo hebben we horloge die zelfs een eerbetoon geven aan de motorsport. Ook hebben we horloges die speciaal zijn gemaakt voor de duiksport. Ook hebben we een versie die gemaakt is speciaal voor piloten. We hebben verschillende collecties. De meest bekende zijn: Culture, Diving, Aviation, Motor Sport. Onze Culture collectie bestaat uit twee verschillende lijnen. De eerste is Artelier en de twee is Classic. Beide hebben een tijdloos design. De diving collectie bestaat uit horloges die waterdicht en speciaal gemaakt zijn om ermee onder water te kunnen. Daarnaast is er ook de Aviation collectie. Deze bestaat uit verschillende lijnen die helemaal cockpit ready zijn. De laatste lijn is Motor Sport. Deze is gemaakt in samenwerking met de Formule 1. Ze zijn vooral stoer en hebben bijvoorbeeld een rubberen band.

Website

Op onze website kunt u al ons anbied vinden van Oris. Kijk daarom even op onze website en ontdek welk horloge het beste bij jou past.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *