Gadgets

Omega horloge

 

Een van de oudste en meest bekende horlogemaker ter wereld: Omega. Opgericht in 1848 in Zwitserland en nu een van de grootste merken wat betreft horloges. Het merk heeft zelfs een cruciale rol gespeeld in de geschiedenis. Zo hadden de astronauten van Apollo 13 een Omega horloge. Deze gaf ze precies de goede timing zodat zij weer veilig op de aarde te komen.

 

Verder is de Omega horloge ook bekend van de films, met name James Bond. In elke film is James Bond namelijk te zien met een Omega “Seamaster”.

 

Ervaar dit met je eigen Omega Horloge

Wetende wat Omega voor belangrijke rollen heeft gespeeld in zowel geschiedenis als in films, geeft natuurlijk een goed gevoel. Het is namelijk bewezen hoe betrouwbaar en precies het uurwerk is en dat het horloge heel stevig is. Daarnaast is het ook bewezen dat de horloge heel stylish is doordat zelfs James Bond deze draagt.

 

Aanbod van Omega

Het aanbod bestaat op dit moment uit vier modellen: Constellation, De Ville, Seamaster, Speedmaster. Het verschil tussen de modellen zit voornamelijk in het uiterlijk van de horloge. Zo is de Constellation erg elegant en oogt klassiek, terwijl de speedmaster meer robuust en sportief oogt. Het uurwerk heeft echter bij elk model de zelfde kwaliteit (welke uiteraard uiterst hoog is).

 

Aankoop van een Omega Horloge

Omega heeft op dit moment de vier beste modellen die ze gemaakt hebben ter beschikking om online te bestellen. Het is natuurlijk erg gemakkelijk om een horloge online te bestellen maar echter is het verstandiger om naar een juwelier te gaan. Door het horloge bij een juwelier te kopen kunt U betere informatie krijgen. Daarnaast kunt U op die manier ook gelijk ervaren hoe het is om een Omega horloge te dragen.

 

Een ander (voor zichzelf sprekend) voordeel is ook dat U uw horloge meteen in handen heeft, en het niet aan een onbekend persoon hoeft toe te vertrouwen. Het is wel bekend dat er met bezorging pakketjes kapot gaan en dat is het laatste dat U met uw unieke horloge wilt.

 

Omega, Horloge, Seamaster, Omega Horloge
Omega horloge
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *